BREAKING: Megérkezett a Démonok között 3. első előzetese

2021. 04. 22.

Minden idők legsikeresebb horrorsorozata kétség kívül a Démonok között, amelynek hamarosan a harmadik része is debütál a mozikban.

Az első rész óriási sikere után nem csoda, hogy a készítők úgy döntöttek, hogy egy egész franchiset fognak felhúzni a Warren-házaspár hátborzongató igaz történeteire.

Horror Demonok Kozott
Forrás: youtube.com

Gondoljunk csak vissza a zseniális és vérfagyasztó Apácára vagy az Annabelle-filmekre. Most azonban a Démonok között folytatása kerül középpontba, amelynek története kicsit el fog térni a megszokott démonmegszállós sztoriktól. Az első előzetes alapján egy elmebeteg gyilkos kapja a főszerepet, és nem egyszerűen horror, hanem pszichothriller is lesz. Természetesen, ahogy eddig, most is megtörtént esetet dolgoz majd fel a Michael Chaves rendezésében készült produkció. Ez volt egyébként a néhai házaspár legbotrányosabb esete, ugyanis a főhős arra hivatkozik, hogy azért gyilkolta meg a főbérlőjét, mert egy gonosz entitás kényszerítette rá.

Erre utal egyébként a harmadik rész címe is, – Az ördög kényszerített – de, ha ez nem lenne elég a film június 3-án landol a magyar mozikba.

De addig is, íme az első előzetes:

Forrás: hollywoodreporter.com