Barion Pixel Megérkezett Brad Pitt új filmjének első előzetese – Coloré

Megérkezett Brad Pitt új filmjének első előzetese

2022. 03. 02.

Már jó ideje nem vártak még így filmet, mint Brad Pitt „Bullet Train” című soron következő alkotását, ami nemcsak történetében, hanem látványvilágában is sokat ígér.

Brad Pitt legutóbb a Volt egyszer egy Hollywood című alkotásban tűnt fel, mint az egyik főszereplő. Alakítása pedig, mint mindig, akkor is nagy elismerést hozott számára.

Brad Pitt
Forrás: Northfoto

Ezt követően viszont úgy döntött, kicsit visszavonul és magára összepontosít. Ennek már 3 éve, így várható volt, hogy előbb-utóbb beadja a derekát egy újabb szerep kedvéért. Már hónapok óta tudni, hogy nyáron debütál a Bullet Train című produkció, amelynek már a furcsa kedvcsinálója is felcsigázta a mozirajongókat. De most végre megérkezett az első hivatalos előzetese is, amely nemcsak Brad Pitt kortalan jóképűségéről ad tanúbizonyságot, hanem a film zsenialitásáról is.

Az alkotást a tehetséges David Leitch rendezte, aki olyan produkciókat tudhat a magáénak, mint a Deadpool 2. vagy éppen a Hobbs és Shaw. A film története öt bérgyilkos köré épül, akik ugyanazon a japán vonaton utaznak, mégpedig mindannyian ugyanazért a célért.

És akkor jöjjön az előzetes:

Forrás: justjared.com