Barion Pixel Ben Affleck még mindig viseli a stigmát: a kommentelők szerint be volt rúgva a 2023-as Grammy-n – Coloré

Ben Affleck még mindig viseli a stigmát: a kommentelők szerint be volt rúgva a 2023-as Grammy-n

2023. 03. 18.

Jennifer Lopez férje, Ben Affleck korábban megküzdött a maga démonaival és a mai napig viselnie kell annak következményeit, hogy erről őszintén beszélt.

Az 50 éves Ben Affleck élete már révbe ért, boldog házasságban él szerelmével, JLo-val, akivel közel 20 évet vártak arra, hogy tényleg megélhessék az egymás iránt érzett imádatukat. De volt időszak, amikor Affleck-nek alkoholproblémái voltak és később erről nyíltan beszélt is. Sajnos, az őszintesége miatt a mai napig megbélyegzik, legutóbb a Grammy-n tanúsított kicsit furcsa arckifejezése miatt gyanúsították azzal, hogy be volt rúgva. Az interneten mémek sokasága született az olykor unott, olykor zavart arckifejezést megörökítő fotók kapcsán.

Ben Affleck
Forrás: Northfoto

A The Hollywood Reporternek a Batman sztárja elmondta, hogyan is érez, és mit gondol ezzel kapcsolatban.

Jól éreztem magam a Grammy-n, semmi gondom nem volt. A feleségem ment, neki ez munka esemény volt, én pedig gondoltam jobb buli lesz, – hiszen jó zene van – mint a filmes díjátadók, ahol beszédeket mondanak, meg videókat vetítenek. Korábban tényleg voltak rendezvények, amikor ittam és részeg lettem, és elegem volt dolgokból, de azt akkor senki sem vette észre. Vicces, hogy most vetik fel, amikor szó nincs róla. Annak idején beszéltem a függőségemről és ez az eredménye. Noha kaptam sok együttérzést is, a mai napig rám sütik a bélyeget.

Ben Affleck azt is elárulta, ennek tükrében nem tudja, bölcs dolog-e az ilyesmit megosztani, nem véletlen, a híres kétbetűs szó is: anonim alkoholisták. Annak sem örül, hogy sokan manapság már hozzá fordulnak tanácsért, akik hasonló problémával küzdenek.

Ben Affleck
Forrás: Northfoto

A világsztár az interjúban azt is elárulta, hogy az Igazság Ligája forgatásai alatt küzdött az alkohol problémákkal, ezért is döntött úgy, hogy nem bújik többé Batman bőrébe.

Szerencsére azért nem kell nélkülöznünk a játékát, Ben Affleck ugyanis hamarosan látható lesz a mozikban az Air című sportdrámában, és rendezőként is jegyzi a különleges produkciót, melyben a Nike Air és Michael Jordan történetét ismerhetjük meg.

Forrás: People
Borítókép forrása: Northfoto