Barion Pixel Zseniális előzetest kapott Ben Affleck és Matt Damon újabb közös filmje – VIDEÓ – Coloré

Zseniális előzetest kapott Ben Affleck és Matt Damon újabb közös filmje – VIDEÓ

2023. 02. 11.

Ben Affleck és Matt Damon ismét összeállt, méghozzá egy újabb közös film miatt.

Az összeszokott páros, Ben Affleck és Matt Damon legújabb nagy dobásának első előzetese már látható, ahogy az is, hogy ismét egy Oscar esélyes alakításnak lehetnek tanúi a sztárok rajongói, akik legutóbb Az utolsó párbaj című történelmi drámában mutatták meg, hogy nemcsak barátokként, hanem kollégákként is tökéletesek maradtak az elmúlt 20-30 évben.

Ben Affleck és Matt Damon
Forrás: Northfoto

Most ismét egy valós eseményeken alapuló alkotás miatt fogtak össze, amely az AIR címet viseli, és amelynek rendezését Ben Affleck vállalta magára. Érdekesség, hogy ez lesz az első közös produkció, amit a két színész cége, az Artist Equity jegyez.

A filmben az 50 éves Ben Affleck Philip Knight-ot, a Nike, Inc. társalapítóját alakítja majd, az 52 éves Damon pedig Sonny Vaccaro-t, aki segített Michael Jordannek leszerződni a Nike-hoz, valamint az Air Jordan tornacipőket piacra dobni.

Viola Davis Jordan anyját kelti majd életre, aki szintén fontos szerepet kap a történetben. Az alkotás további színészei között van Jason Bateman, Chris Messina, Marlon Wayans, Chris Tucker és Gustaf Skarsgård is.

A szinopszis szerint az AIR feltárja az akkor még újonc Michael Jordan és a Nike kosárlabda részlege közötti hihetetlen, játékot megváltoztató partnerséget, amely az Air Jordan márkával forradalmasította a sport és a kortárs kultúra világát.

Ben Affleck és Matt Damon
Forrás: Northfoto

A megindító történet egy kicsit sem szokványos csapat karrierjét meghatározó időszakát követi nyomon, ahol minden a pályán történt.

A pontos premierdátumról még nincs hír, de a filmhez készült első előzetes alapján igazán ígéretes:

Forrás: variety.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/ben-affleck-es-matt-damon-film/