Barion Pixel Az HBO Max csatornáján debütál az AZ előzménysorozata – Coloré

Az HBO Max csatornáján debütál az AZ előzménysorozata

2022. 03. 30.

Már biztos, hogy Stephen King legfélelmetesebb horrorkarakteréhez, AZ-hoz végre készül egy előzménysorozat is, amelyből sok mindenre fény derülhet…

Az AZ remake filmjei óriási sikert arattak, hiszen úgy sikerült kicsit új köntösbe öltöztetni a történetet, hogy az csak és kizárólag a javát szolgálta Stephen King híres regényének.

AZ
Forrás: Northfoto

Az 1990-es filmadaptációban ugyan legendás alakítást nyújtott Tim Curry, de az is biztos, hogy napjaink filmes technikáinak és vizuális effektjeinek köszönhetően sokkal hatásosabb alkotást kaptunk a mozikban 2017-ben és 2019-ben. Talán ezért sem akartak megállni ennél a két résznél.

Most – ahogy már sok film és sorozat – a streaming szolgáltatók kínálatában tér vissza, mégpedig előzménysorozat formájában. A készülő AZ széria az „Isten hozott Derryben” címet kapta, amely az 1960-es évekbe visz minket vissza, így a már jól ismert történet előtt fogunk járni.

D, ami ennél is érdekesebb hír, hogy Pennywise, a bohóc eredettörténete is sokkal részletesebben lesz kifejtve azok számára, akiknek emiatt volt egy kis hiányérzete a mozifilmek megnézése után.

AZ
Forrás: Northfoto

Andy Muschietti, aki az AZ mindkét új részét rendezőként jegyzi, Barbara Muschiettivel és Jason Fuchs-szal együtt a sorozat executive producereként működnek majd közre.

Az AZ első, illetve második része összesen 1,1 milliárd dollár bevételt hozott a konyhára, ezért is érthető, hogy sok fantáziát látnak az előzménysorozat elkészítésében. Arról viszont még nincs hír, hogy Bill Skarsgård magára öltené-e megint a horrorbohóc jelmezét.

Forrás: variety.com