Anna Wintour ezt az embert biztosan soha nem hívja meg a MET-gálára

2021. 09. 18.

Anna Wintour 1988-tól az amerikai Vogue magazin szerkesztője, valamint a divatvilág egyik legbefolyásosabb személyisége, akinek kőkemény elképzelései vannak…

A divatszakma koronázatlan királynője csodálatos munkát végez már évek óta a MET-gálával, főleg ami a vendéglistát és az esemény témáját illeti.

2021 Met Gala Benefit
Forrás: Northfoto.com

Szeptember 13-án került megrendezésre a MET-gála, amelyre bizony akárki nem kap meghívást! Ebbe pedig Anna Wintournak is van beleszólása, hiszen ha valakit nem szívesen látna a nagyszabású eseményen, akkor az nem is lesz ott. Az ember azt gondolná, hogy a szigorú külső csak álca, de bizony a Vogue Magazin szerkesztője valóban nem tartozik a vajszívű hírességek közé. Így esett, hogy a The Late Show with James Corden című televíziós műsor egyik játékában a műsorvezető egy kínosabb kérdést tett fel a 71 éves Wintournak, aki viszont kicsit sem érezte magát rosszul, hogy válaszolnia kell.

A kérdés az volt, hogy kit nem hívna meg soha a MET-gálára, az ikon pedig őszintén vágta rá, hogy Donald Trumpot. És hogy miért? Nos, Anna sosem értett egyet a volt amerikai elnök nézeteivel és azokkal az intézkedésekkel, amelyeket elnöksége alatt hozott, ezért sem okozott olyan nagy meglepetést, hogy sok más hírességgel együtt ő is Bidenre szavazott.

A MET egyébként egy éves adománygyűjtő esemény a Metropolitan Museum of Art New York-i Jelmezintézetének javára, mégis elsősorban a hírességek ruhái miatt veszi körül ekkora érdeklődés. Szinte pár hét pihenő után kezdik is a jövő évi esemény témáját és vendéglistáját. Idén az amerikai divattörténelem volt a téma, amit sokféleképpen értelmeztek a hírességek. Kíváncsiak vagyunk, hogy vajon jövőre mivel rukkol elő Wintour és a MET csapata…

Forrás: justjared.com