Barion Pixel Anna Faris ezzel a fanyar vígjátékkal tér vissza a mozikba – Coloré

Anna Faris ezzel a fanyar vígjátékkal tér vissza a mozikba

2022. 09. 09.

A fekete komédiával Anna Faris megtöri kétéves szünetét, ráadásul igazi sztárparádét láthatunk a The Estate-ben.

Végre látható az előzetese annak a vígjátéknak, amelyben Anna Faris, Toni Collette, David Duchovny, Kathleen Turner, Ron Livingston és Rosemarie DeWitt együtt szerepel. A The Estate november elején debütál majd a mozikban.

A vígjáték központi eleme a haldokló nő (Kathleen Turner), aki nagy vagyonnal rendelkezik, ezért, amikor megtudja a rokonság, hogy már csak hetei lehetnek hátra, mindenki a gázpedálra lép, hogy megszerezze a vagyont a rákos nénitől.

Anna Faris
Forrás: Northfoto

A probléma csak az, hogy Hilda néni bizony senkit sem kedvel, és nem igazán ápoltak vele jó viszonyt. A testvérpár, Savanna és Macey, akiket Anna Faris és Toni Collette alakít szeretnék megmenteni vállalkozásukat, és ehhez nagyon jól jönne, ha bekerülnének a végrendeletbe. Ám a család többi tagja is vérszemet kap, például unokatestvérük, Beatrice, akit Rosemarie DeWitt alakít. A karakter egészen New Yorkból érkezik hasonló tervvel, és úgy tűnik, Beatrice-hez hasonlóan a család többi tagjának is van egy hasonló célja, mire fordítaná a vagyont. Ezzel pedig megkezdődik a családi verseny, hogy elnyerjék Hilda néni jóváhagyását és az örökségét.

A 45 éves Anna Faris utoljára 2020-ban szerepelt képernyőn, amikor az Anyák gyöngye sorozat véget ért, és amelynek ő volt a főszereplője. Ezután önként vonult szünetre, hogy pihenjen kicsit és a családjára, magánéletére koncentráljon. Méltó visszatérés lesz neki a The Estate-ben a különc Savanna szerepe.

Anna Faris egyébként olyan alkotásokban tűnt fel, mint a Horrorra akadva, avagy tudom, kit ettél tavaly nyárson, A házinyuszi, A diktátor, a Tökös csaj, a Derült égből fasírt, a A szuper exnőm vagy éppen az Átejtve.

Forrás: variety.com