Barion Pixel Angelina Jolie új tetoválást villantott, ami állítólag volt férjének szól – Coloré

Angelina Jolie új tetoválást villantott, ami állítólag volt férjének szól

2021. 06. 19.

Hiába váltak el három éve Brad Pittel, az iránta érzett haragja azóta sem csillapodik…

Az elmúlt hetekben rengeteg minden történt a színésznő háza taján, ugyanis több év után végre lezárult a Brad Pittel folytatott gyermekelhelyezési pere, betöltötte a 46. életévét és újra találkozgatni kezdett első volt férjével, Johnny Lee Millerrel.

'in The Land Of Blood And Honey' Film Premiere New York
Forrás: northfoto.com

A Transpotting sztárja és az Oscar-díjas Jolie már kétszer is összefutottak, amelyből az egyik alkalommal a színésznővel tartott Pax nevű fia is. A sztár egy korábbi interjújában elmondta, hogy élete legnagyobb hibájának tartja, hogy annak idején elváltak Millerrel, ugyanis nagyszerűen megértették egymást és a válás után is nagyon jó viszonyban maradtak.

Most azonban nem egy újabb találkozóval keltette fel a fotósok figyelmét, hanem friss tetoválásával, amely olasz nyelven íródott és a következő feliratot tartalmazza: “Eppur si muove”. Ez magyarul annyit tesz, hogy „És mégis mozog (a Föld).” Az idézetet sokan ismerhetik, pontosabban azok, akik jártasak a történelemben, ugyanis a legenda szerint Galileo Galilei szájából hangzott el, aki halála előtt azt mondta, hogy az igazságot semmi sem tudja megváltoztatni, és egyszer úgyis minden beigazolódik.

A tetoválást látva többen is azt kezdték feltételezni, hogy ezzel az idézettel Angelina Bradnek akart üzenni, mivel pár hete a bíróságon közös felügyeleti jogot kaptak annak ellenére, hogy a sztár szerint volt férje erőszakos és nem beszámítható ember.

Hogy mi lehet az igazság a tetkóval kapcsolatosan csak a színésznő tudhatja…

Forrás: people.com