Angelina Jolie új tetoválást villantott, ami állítólag volt férjének szól

Hiába váltak el három éve Brad Pittel, az iránta érzett haragja azóta sem csillapodik...

Az elmúlt hetekben rengeteg minden történt a színésznő háza taján, ugyanis több év után végre lezárult a Brad Pittel folytatott gyermekelhelyezési pere, betöltötte a 46. életévét és újra találkozgatni kezdett első volt férjével, Johnny Lee Millerrel.

'in The Land Of Blood And Honey' Film Premiere New York
Forrás: northfoto.com

A Transpotting sztárja és az Oscar-díjas Jolie már kétszer is összefutottak, amelyből az egyik alkalommal a színésznővel tartott Pax nevű fia is. A sztár egy korábbi interjújában elmondta, hogy élete legnagyobb hibájának tartja, hogy annak idején elváltak Millerrel, ugyanis nagyszerűen megértették egymást és a válás után is nagyon jó viszonyban maradtak.

Most azonban nem egy újabb találkozóval keltette fel a fotósok figyelmét, hanem friss tetoválásával, amely olasz nyelven íródott és a következő feliratot tartalmazza: “Eppur si muove”. Ez magyarul annyit tesz, hogy “És mégis mozog (a Föld).” Az idézetet sokan ismerhetik, pontosabban azok, akik jártasak a történelemben, ugyanis a legenda szerint Galileo Galilei szájából hangzott el, aki halála előtt azt mondta, hogy az igazságot semmi sem tudja megváltoztatni, és egyszer úgyis minden beigazolódik.

A tetoválást látva többen is azt kezdték feltételezni, hogy ezzel az idézettel Angelina Bradnek akart üzenni, mivel pár hete a bíróságon közös felügyeleti jogot kaptak annak ellenére, hogy a sztár szerint volt férje erőszakos és nem beszámítható ember.

Hogy mi lehet az igazság a tetkóval kapcsolatosan csak a színésznő tudhatja…

Forrás: people.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

A sport a mindened? Még betegen is? Kiderül, hogy lehet-e!