Barion Pixel Andy Vajna neheztelt Dobó Katára, mutatjuk mi okozta a gondot! – Coloré

Andy Vajna neheztelt Dobó Katára, mutatjuk mi okozta a gondot!

2024. 06. 15.

Megvan a Megasztár 7 új zsűrije, Dobó Kata Andy Vajnáról beszélt, Köllő Babett pedig elmondta, mi lett volna, ha nem színésznőként ismernénk.

Hosszú idő után újra startol a Megasztár. A hetedik évadban merőben új zsűrit láthatunk, mégpedig Rúzsa Magdit, Molnár Ferenc Caramelt, Marics Petit, Papp Szabit és Marsalkó Dávidot – hozta hírül a Blikk.

Megasztár 7

A szériához a válogatók márciusban kezdődtek el. A műsor utoljára tizenkét éve volt látható, és olyan nevek kerültek ki belőle mint többek között Tóth Vera, Oláh Ibolya, Heincz Gábor Biga és Gáspár Laci. Az egykori két nyertes, Rúzsa Magdi és Molnár Ferenc Caramel bizonyosan pontosan tudja, hogy min mennek keresztül az énekesek, és méltón képviselni fogják elődeiket, Presser Gábort, Pély Barnát, Somát, Bakács Tibort és Pierrót, akik az első évad zsűrijeként szerepeltek a műsorban.

Dobó Kata és Andy Vajna

A színésznő Kadarkai Endre műsorában mesélt az életéről, melynek hosszú éveken át Andy Vajna is a része volt, amikor is együtt mentek ki Amerikába.

Azt éreztem, ezt a kapcsolatot én már nem tudom tovább működtetni, viszont nem szeretnék pincérkedni, és abból fenntartani magam, amikor itthon van egy karrierem, és azt tudom csinálni, amihez értek, ami a szívemhez közel áll.

Idézi a Blikk, majd Dobó Kata így folytatta:

Úgy gondoltam, miután én hoztam meg a döntést, hogy ennek a kapcsolatnak véget vetek, benne volt a pakliban, hogy Andy nem lesz támogató velem kapcsolatban. Tehát ez is fejben dőlt el, de nem állt messze a valóságtól: volt egy jó pár év, amikor nem voltunk a legjobban, mert nem vette túl jól ezt az egészet.

A színésznő arról is beszélt, hogy csaknem ő kapta meg a Trója című film főszerepét Brad Pitt mellett, és talán más lenne az élete, ha odamegy a színészhez úgy, ahogyan Andy Vajna javasolta. Dobó Kata azonban nem rágódik a múlton, hiszen úgy látja, minden okkal történt úgy, ahogy.

Köllő Babett karrierje

A színésznő szavait a Bors idézi, mégpedig az Instagramról, ahol Köllő Babett elmondta, hogy a színészet gyermekkori álma volt, de volt B-terve is, mégpedig az, hogy rendőr lesz. Ennek oka, hogy imádja a fegyelmet és igazi csapatjátékos, ami a táncban és a színházi munkában is megmutatkozik.

Az iskolában még arra is rávette a fiúkat, hogy adják elő a Grease egyik jelenetét, így ki tudja, még akár rendező is lehetett volna belőle!

Nyitókép forrása: Tv2

0 /eletmod/sztarok/andy-vajna-dobo-kata/