Barion Pixel Amanda Bynes 9 év után szabadulhat a gyámság alól – Coloré

Amanda Bynes 9 év után szabadulhat a gyámság alól

2022. 02. 26.

Amanda Bynes a 2000-es évek egyik legnépszerűbb tinisztárjának számított, aki fényes hollywoodi jövő előtt állt…

Ám a gyorsan jött hírnév, a folyamatos plasztikai műtétek szép lassan tönkretették, így a drogok és az alkohol rabja lett.

Amanda Bynes
Forrás: Northfoto

Ezt követően egyre többször utalták be rehabilitációra, majd jött a pszichiátria, ahol bipoláris személyiségzavart állapítottak meg nála.

Amanda Bynes az elmúlt években szó szerint eltűnt, bár egyszer arctetoválásával, egyszer pedig állítólagos terhességével sikerült a címlapokra kerülnie. Ezeket leszámítva azonban teljesen visszavonult a színészettől és a nyilvános szereplésektől, valamint szülei segítségével próbált újra visszatalálni önmagához.

Sokat nem tudni a jelenlegi állapotáról, de az a hír járja, hogy Britney Spears-hez hasonlóan, Amanda Bynes is szabadulhat a szülői gyámság alól. A két eset között viszont az a nagy különbség, hogy a sztár szüleinek sosem volt célja, hogy örökre ilyen helyzetben tartsák lányukat.

Amanda Bynes
Forrás: Northfoto

Egy külföldi lap szerint Britney után pár hónappal nyújtotta be az egykori tinisztár is a kérvényt, méghozzá édesapja és édesanyja támogatásával.

Amanda utolsó filmje egyébként a Könnyű nőcske című vígjáték volt. De olyan filmekben is láthattuk őt, mint a Micsoda srác ez a lány, a Miről álmodik a lány? és a Hajlakk.

Forrás: tmz.com