Barion Pixel Első munkába állt napján ajándékot kapott Vilmos – Coloré

Első munkába állt napján ajándékot kapott Vilmos

2024. 04. 19.

Mostanában nincs olyan nap, hogy ne jönne velünk új hír a brit királyi családról. Ma sem lesz ez másképp. Vilmosnak ajándékot kapott, de Katalinnak és Károlynak üzenték.

Tegnap a korábbi híresztelésekkel ellentétben azt tudtuk meg, hogy Vilmos herceg újra munkába áll, mert az élelmiszer újraelosztó jótékonysági szervezet munkáját felügyeli.

Vilmos munka közben

Mindez beigazolódni látszik, mert fotók is készültek, ahogy a herceg segít a teherautó ki- és bepakolásában. Ez volt az első hivatalos munkanapja azóta, hogy Katalin betegségét bejelentették.

Ajándék
Bátorító ajándékot kapott Vilmos egy önkéntestől / Kép forrása: WPA Pool / Pool / Getty Images

Bájos ajándék

Nemcsak a britek, de a világból sokan aggódnak Kate Middleton egészségéért, ugyanis az egymásnak ellentmondó hírek az emberekben a bizonytalanságot ébresztik fel. Mások azonban inkább arra koncentrálnak, hogy energiát adjanak át a bajban lévő hercegi családnak, így amikor a herceg egy önkétessel dolgozott együtt, az egy üdvözlőkártyát nyújtott át neki.

Gyógyulj meg hamar! – ez állt a kártyán – közülte a Time. Az üzenet éppúgy szól III. Károly királynak éppúgy, mint Katalinnak.

Nyitókép forrása: WPA Pool / Pool / Getty Images