A Disney+ Ahsoka sorozatának előzetesében visszatér a múlt hónapban elhunyt színész, Ray Stevenson

2023. 06. 10.

A néhai színész, Ray Stevenson az új Star Wars: Ahsoka előzetesben látható, kevesebb mint két hónappal 58 éves korában bekövetkezett halála után.

Rosario Dawson lesz a főszereplője az új Star Wars sorozatnak, amely a Mandalori spinoffja. A történetben a május 21-én, rejtélyes módon elhunyt Stevenson alakítja Baylan Skoll-t, aki egy vörös fénykardot forgat az előzetesben.

A közelgő fantasy sorozat Rosario Dawson karakterét, a Jedi lovag Ashoka Tano-t követi nyomon, aki a Birodalom bukása után a sérülékeny galaxist fenyegető újabb veszély után kutat.

Az előzetesben hallható a karakter kijelentése:

Valami közeleg, valami sötét dolog. A dolgok megváltoztak. Suttogásokat kezdtem hallani Thrawn visszatéréséről, mint a Birodalom örököse. Fel kell készülnünk a legrosszabbra. A Jedik nagyon régen elestek. Nem sok maradt belőlük.

Ahsoka
Forrás: Disney+

A készülő fantasy sorozatban szerepel többek között Natasha Liu Bordizzo, mint Sabine Wren, Mary Elizabeth Winstead Hera Syndulla-ként, Ivanna Sakhno, mint Shin Hati, Diana Lee Inosanto Morgan Elsbeth-et formálja meg, David Tennant lesz Huyang, Lars Mikkelsen alakítja Thrawn főadmirálist, Eman Esfandi pedig Ezra Bridger karakterét.

Ahsoka
Forrás: Disney+

A nemrég elhunyt Ray Stevenson feltehetőleg egy főgonosz karaktert játszik majd, egy ellenlábast, aki korábban Jedi volt. Stevenson számos akció- és fantasy filmben szerepelt, köztük a Marvel Thor-filmekben, a Megtorló-Háborús övezetben, és az Arthur királyban.

Ray Stevenson
Forrás: Jim Spellman/Getty Images

A színész halálról keveset tudni, annak okát nem hozták nyilvánosságra. Akkor az olasz Republica című lap arról számolt be, hogy a színész rosszul érezte magát, és néhány nappal halála előtt kórházba ment. Mindez Ischia szigetén történt. Feltételezik, hogy a Cassino in Ischia című filmen dolgozott.

A néhai sztár szereplésével a Star Wars: Ahsoka augusztus 23-án debütál, kizárólag a Disney+-on.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Disney+