Barion Pixel Adele egy óriási álmát osztotta meg a rajongókkal – Coloré

Adele egy óriási álmát osztotta meg a rajongókkal

2023. 08. 30.

Adele bevallotta, hogy szeretne ismét anya lenni és egy rajongójával folytatott őszinte beszélgetés során elárulta, hogy van egy listája a babanevekről.

Adele kisbabát nevezett el

Adele egy várandós koncertlátogatóval beszélt Las Vegasban, amikor elárulta, hogy hamarosan újra anya szeretne lenni. Már van egy 10 éves fia, Angelo a volt férjétől, Simon Koneckitől, akivel 2021-ben váltak el, de már alig várja, hogy családja tovább bővüljön.

Egy édes klipben az énekesnőt látni beszélgetni egy rajongójával, aki tanácsot kért tőle. A nő segítséget kért, hogy nevet válasszon a hamarosan érkező kislányának. Azt mondta:

Terhes vagyok az első gyerekemmel, és most tudtam meg, hogy lányom lesz. A férjemmel nem tudjuk kitalálni, milyen nevet akarunk.

A rajongó megosztotta vele, hogy két név között vacillálnak. Az egyik a Parker, a másik a Spencer.

Szóval azt akarod, hogy a kettő közül válasszak?

– kérdezte Adele. Némi töprengés után azt mondta:

Spencert fogom mondani. Szeretem Spencert. Tudod, szeretném a Rayt egy lánynak, úgy betűzve, mint a fiúnevet.

A rajongó hozzátette: „Ez lesz a középső neve”, mire az énekesnő hozzátette: „Tökéletes, nézz ránk. Annyira szinkronban vagyunk”.

Az énekesnő, aki Rich Paullal él párkapcsolatban, elárulta azt is, hogy ő is szeretne ismét anyuka lenni. Hozzátette, hogy ő is nehezen boldogul a névválasztással, folyamatosan bővíti a listáját.

Nos, nagyon szeretnék hamarosan újra anyuka lenni, úgyhogy éppenséggel írtam egy listát. Minden alkalommal, amikor meglátok egy nevet, ami tetszik, felírom a telefonomba.

Kollégáját telefonnal dobták meg a színpadon / Kép forrása: Kevin Mazur / Getty Images
Kép forrása: Kevin Mazur / Getty Images

Már pletykálták, hogy terhes

A hónap elején Adele terhességéről pletykáltak, amikor sírva fakadt a Las Vegas-i fellépésén. Egy pár, Shantelle Lord és Chris Dare, akik éppen a gyermeküket várták, megkérdezték tőle, hogy bejelenti-e a babájuk nemét. Az énekesnő elérzékenyült, amikor átvette a borítékot, amelyből kiderült, hogy kislányuk vagy kisfiuk lesz-e, a bámészkodó tömeg nagy izgalmára.

Az interakció azután kezdődött, hogy észrevette, hogy a Weekends With Adele show közönségében egy nő egy táblát tart a kezében, amin ez állt: „Adele, felfednéd a gyermekünk nemét?”. A zenei ikon ekkor látta meg, hogy Shantelle pocakját, akiről kiderült, hogy 18 hetes terhes.

Egyszerűen megtisztelő, hogy ezt megteszed értünk. Már 12 hete nálunk a boríték, és erre a pillanatra vártunk

– mondta Shantelle. Az énekesnő ezután feltépte a borítékot, majd ajkaihoz emelte a mikrofont, hogy elmondja, mi állt a kártyáján. Kiderült, hogy kisfiuk lesz.

Forrás: Mirror

Borítókép forrása: Kevin Mazur / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images