Barion Pixel Oroszlán, a Nyilas és a Halak: 3 csillagjegy nagy életleckéje – Coloré

Oroszlán, a Nyilas és a Halak: 3 csillagjegy nagy életleckéje

2024. 01. 18.

Vannak dolgok, melyek elkerülhetetlenül ismétlődnek életünk során, mindaddig, míg le nem vonjuk belőlük a szükséges tanulságokat.

A sors, az élet, az univerzum már csak ilyen: leckéket ad és elvárja, hogy tanuljunk is belőlük. A különböző csillagjegyeknek más-más életleckéjük lehet, attól függően, miben gyengébbek, vagy miben szorulnak fejlődésre. Érdemes ezekkel tisztában lennünk és megoldani őket, felnőni a feladathoz, különben akár inkarnációkon átívelő leckékké válhatnak.

Oroszlán

Az Oroszlán megvédi azt, ami emberré tesz minket és heves védelmezője annak, amiről úgy dönt, hogy hozzá közel álló. Ez magában foglalja a szeretetet, a hűséget, a bátorságot és a kreativitást is. Az Oroszlán csillagjegyűek igazi előadók, művészek, akik imádják a reflektorfényt, de ők a hősök, a legjobb barátok, akiknek arany szíve van. Az Oroszlánoknak állandóan alkotniuk kell a túléléshez, és ahhoz, hogy a legjobbat kreálják meg, hűnek kell lenniük önmagukhoz. A lecke az Oroszlán számára az, hogy megértse, hogy egyediségében rejlik az ereje.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Nyilas

Mindent látni akar és meg akar tapasztalni. A probléma az, hogy néha megpróbálja egyszerre csinálni az összes dolgot, amire vágyna. A Nyilas szeret beszélgetni, utazni és tanulni. Ezekkel az emberekkel kapcsolatban gyakran él az a tévhit, hogy van valami végcéljuk, nagy elérendő feladatuk, pedig nincs. A célja, hogy az élet tanulója és megtapasztalója maradjon örökre és a rendelkezésre álló élmények végtelenségét bebarangolja. A mértékletesség gyakorlására szánt idő elengedhetetlen az élethez, a Nyilas viszont a végletek embere, ezért ezt tanulnia kell.

Halak

A Halak csillagjegyűek mindig ott vannak, hogy segítsenek másokon. Néha annyira előtérbe helyezik ezt, hogy mártírokká válnak, és ez a szent céljuk. Pedig kevesen szeretik a mártírkodó embereket, mert valójában akkor a segítség nem hat önzetlennek. A Halaknak meg kell tanulnia, hogy hol húzzák meg a határt, mikor és hol alkossanak és legyenek egyedül, hogyan fejlesszék magukat, tegyenek magukért is. A Halak azt akarják, hogy mindenki boldog legyen körülöttük, mindenki szeresse őket, de ez képtelenség. Általában a legjobbat feltételezik másokról, és ez időnként óriási csalódással is járhat. Hatalmas lecke a Halak számára az, hogy megtanulják saját maguk prioritásait felállítani, ahelyett, hogy mindent feladnának – néha a semmiért cserébe.

Borítókép forrása: Unsplash