Barion Pixel A csillagjegyünk megmutatja: a mennyek kapujába vagy a pokolba kapunk bebocsátást – Coloré

A csillagjegyünk megmutatja: a mennyek kapujába vagy a pokolba kapunk bebocsátást

2024. 01. 17.

Vajon melyik csillagjegy képviselői fognak a túlvilágon nagyobb eséllyel lefelé vagy felfelé indulni a lifttel?

Igyekszünk jó emberek lenni? Legalább is mindenki a maga mércéje szerint. De ez vajon, mire elég? Nincs olyan ember, aki ne kívánt vagy tett volna életében valami rosszat vagy helytelent, de hogy ebből mennyi kell a mérleg serpenyőjére, hogy ne jussunk a mennyországba…senki sem tudja. Néhány csillagjegy különösen jó lelkű, empata berendezkedésű, ők biztosan találkoznak majd Szent Péterrel. Viszont akadnak olyanok is, akik imádnak rosszak lenni, pletykálkodni, keresztbe tenni másoknak, kárörvendeni, és ezek még enyhe dolgok. Nos, ez utóbbi kategória zodiákusai jobb, ha felkészülnek a patás ördögre.

csillagjegy
Forrás: Unsplash
A három legangyalibb csillagjegy:

Mérleg

Nem csak, hogy a mennyországba jutnak, de még saját személyre szabott Sky Box-ot kapnak a tetején, remek kilátással, fantasztikus ételekkel, jakuzzival. A Mérlegek olyan jók, hogy meg is lesz a méltó jutalmuk még az életükben. Vagy a következőben.

Bika

Istennek még az is nehézség, hogy emlékezzen, vétkeztek-e valaha egyáltalán. Az is max akkora bűn, mint egy cukorka elvétele engedély nélkül. Lelkük fehér patyolat. Hárfák, szárnyak és gomolygó felhők várnak rájuk odafent.

Halak

Az összes angyal a mennyben folyton arról beszél, hogy alig várják, hogy találkozzanak velük. Bejártak jót és rosszat, de végig hűek maradtak az egyenességhez.

A leginkább pokolra jutó jegyek:

Kos, Bak és Skorpió. Sajnos ők sokszor nem válogatnak az eszközökben, ha el akarnak valamit érni. Ha elsöprő energiáikat nem a jó cél érdekében használják, akkor egyenes út vezet nekik lefelé.

Borítókép forrása: Unsplash