Ezt fontos tudni a tűz elem 3 csillagjegyéről: Kos, Oroszlán és Nyilas

2023. 05. 02.

A három tűz csillagjegy sokban hasonlít az uralkodó elemükre, hiszen fényesek, ragyognak, felhívják a figyelmet magukra, de meg is éghetnek.

A tűz csillagjegyűek szenvedélyesek, kreatívak, játékosak és nem félnek elsőnek lenni semmiben. Energiával töltik fel a dolgokat, melegséget és fényt hoznak mások életébe, és mindenkit inspirálnak. Másrészt pusztítóak lehetnek, meggondolatlanok és önzőek is. Nem mindig ismerik fel a saját korlátaikat, és képesek buldózerként dózerolni az embereket, akik útjukba állnak. Sokszor drámaiak, és mindig a figyelem középpontjában kell lenniük.

Ezekkel a csillagjegyekkel nem árt óvatosnak lenni, ha szeretnénk velük jó barátságot vagy netán párkapcsolatot. Égetnek, ha túl fűtik őket. De vannak más jegyek, akik ügyesen kordában tartják őket. A légi jegyek a legjobbak benne, mert barátságos dinamika van köztük. Bár a tűz és a víz szenvedélyes kombináció lehet, de akár ki is olthatják egymást. A víz szeret mélyre ásni, a tűz pedig lángoló forró, amiből trükkös kapcsolatok alakulhat ki. A földi jegyeket pedig intenzitásukkal elriaszthatják a tűz csillagjegyek.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

A Kos az állatöv első csillagjegye, mindenben az élen járnak. Rendkívül magabiztosak, kiváló vezetők. Nem eredetiek akarnak lenni, hanem természetes úttörők.

Az Oroszlánok természetes vezetők, de nagyon felelősségteljes módon, táplálnak és védelmeznek másokat.

A Nyilasok világutazóink, nagy gondolkodóink, és tüzük messzire terjed. Ők azok a nagykövetek, akik kimennek, és nagy ötleteket szereznek a világ minden tájáról, amelyeket mindenkivel megosztanak.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

A tűz csillagjegyek a barátságokban igazi móka mesterek, spontának és intenzívek, minden napra tartogatnak újdonságot. Olykor veszélyes dolgokra is képesek, jó, ha van mellettük, aki kontrollálja az ötleteiket. Imádnak a szabadban lenni, energiáikat felszabadítani, barangolni. Otthonosan mozognak a művészetekben is, remek alkotók, szeretnek a két kezükkel új dolgokat létrehozni és lenyűgözni másokat.

Borítókép forrása: Unsplash