Barion Pixel A Szex és New York 4 karaktere valójában négy csillagjegy csoportot testesít meg: Te melyik vagy; Carrie, Samantha, Miranda vagy Charlotte? – Coloré

A Szex és New York 4 karaktere valójában négy csillagjegy csoportot testesít meg: Te melyik vagy; Carrie, Samantha, Miranda vagy Charlotte?

2024. 05. 01.

Ha felfedezünk hasonlóságokat a főszereplők és magunk között, az nem a véletlen műve, hiszen egy-egy csillagjegyet jelenítenek meg fő tulajdonságaik.

A Szex és New York sorozat egy ikonikus korszakot teremtett a televíziózás történetében és teljesen újra definiálta a szingliséget, a nők tabu témáit pedig ledöntötte és arra ösztönözte a fiatal felnőtteket, hogy vállalják fel önmagukat, kudarcaikat, tévedéseiket és persze szexuális vágyaikat is.

Carrie, Miranda, Charlotte és Samantha négy karakter, akik egymástól nem is különbözhetnének jobban, mégis a legjobb barátnők voltak. Lássuk be, erre a valóságban kevés esély lenne, de a képernyőn mesterien működött. A négy női típus pedig négy csillagjegy alapjait és motívumait hordozta, ezért szerettünk velük annyira azonosulni.

csillagjegy
Forrás: HBO/Getty Images

Samantha Jones – Tűz jegyek

A szexcentrikus Samantha testesíti meg a tűzjegy-hitvallást, mivel lényegében ő ennek az elemnek a védőszentje: szenvedélyes, hevesen védelmező, és hajlamos a túlzásokra. Minden Kos, Oroszlán és Nyilas csillagjegyű felfedezhet magában némi Samanthát. „Mondd azt egy férfinak, hogy ki nem állhatod, életed legjobb szexét fogod átélni. De mondd neki: Szeretlek; valószínűleg soha többé nem látod.”