Barion Pixel Használd ki a szerelmi manifesztáció erejét, ha még nem érkezett meg a herceg – Coloré

Használd ki a szerelmi manifesztáció erejét, ha még nem érkezett meg a herceg

2023. 12. 16.

Év végéhez közelítve már megvan az új terved 2024-re? Ebbe beletartozik az igaz szerelem megtalálása, a boldog magánélet megteremtése? Ne bízd a véletlenre és a sorsra, teremtsd meg a szerelmi manifesztációval!

Év vége van és neked ez az esztendő sem tartogatott szerelmet és még mindig szingli vagy? Már az is megfordult a fejedben, hogy valamilyen mágia, varázslat szükséges ahhoz, hogy a szerelmi életed rendeződjön? Itt jöhet képbe a szerelmi manifesztáció.

Mi is az a manifesztáció?

Neked is feltűnt, hogy ezt a kifejezést milyen gyakran emlegetik? A latin eredetű szó jelentése a nyilvánvalóvá tétel. A szerelem terén pedig azt jelenti, hogy amit elképzelsz, azt megteremted magadnak.

Szerelmi manifesztáció
Tudd, hogy mit szeretnél és megteremtheted / Kép forrása: Александр Сергеевич Ежков / Getty Images

Szerelmi manifesztáció, ahogy hatásos lehet

Már tudod, hogy a szerelmet megteremtheted. A kérdés most már inkább az, hogy mindezt hogyan tudod megvalósítani?

Ha egy kicsit is jártas vagy az ezotériában, akkor azt is könnyebben elfogadod, hogyha valamire nagyon erősen koncentrálsz, az megvalósulhat. A gondolat teremtő ereje működésbe lép. (Sajnos éppen ennyire igaz az is, hogyha a félelmeid eluralják a gondolataidat, azok egyszer csak valósággá válnak.)

Ismerd meg önmagad és ideje megszeretned is!

Első lépésként magaddal kell foglalkoznod. Azaz játssz nyílt kártyákkal és fogalmazd meg önmagadnak is, hogy mire vágysz. De ez tényleg a te vágyad legyen és ne a másnak, a társadalomnak való megfelelési vágy hajtson. Ha megismered a saját vágyaidat, pontosan meg tudod fogalmazni, hogy mire van szükséged egy társtól, egy párkapcsolattól, akkor tudatosabban kerülhetsz olyan élethelyezetekbe, amelyek megadják az ismerkedés lehetőségét.

Közhelynek tűnik, de ha nem kedveled önmagadat, miért várod egy idegentől, hogy beléd szeressen? Azaz jól kell érezned a bőrödbe magadat, mert nemcsak az életed válik jobbá, de az esetleges egyedüllétet sem tragédiának fogod fel. Ráadásul az önelfogadás láthatóvá válik és vonzóvá tesz, így nagyobb teret adhatsz annak, hogy megtaláld a szerelmet. A legtisztább út, ha önmagadat adod, mert ha valaki ebbe az énedbe szeret bele, az tényleg ezt fogja szeretni, nem pedig egy megjátszott valakit.

Szerelmi manifesztáció
A gondolat teremtő erejében bízva képzeld el a nagy Őt / Kép forrása: artisteer / Getty Images

Képzelődj!

Ha megfogalmaztad tisztán és egyértelműen azt, hogy mire és kire vágysz, akkor ideje, hogy képi világba is helyezd. Vagyis képzeld el magad abban, amit célként megfogalmaztál. Lásd a jövőben magadat a pároddal és a koncentrálj a képzeletbeli közös életetekre.

Engedd be a változást az életedbe!

Bátran próbálkozz az ismerkedéssel. Lehet, hogy hosszabb az út, azonban ezek olyan alkalmak, amellyel sokat tanulhatsz magadról, másokról. Folyamatosan letisztulhat benned az, hogy mit szeretnél és mit nem.

Nem biztos, hogy nagyon gyors eredményt tudsz felmutatni, és az igazi szerelem csak több gyakorlás után kopogtat be. Emiatt ne keseredj el, hanem legyél türelmes és kitartó és fogd fel leckeként. Élvezd, hogy egyre több mindent tudsz meg magadról és egyre jobban kiismered az embereket is.

Csak pozitívan!

Ha nem hiszel a szerelem megteremtésében, ne várd, hogy az megvalósuljon. A szerelmi manifesztációhoz mindenképp szükség van a pozitív gondolkodásra. Ahhoz, hogy az elképzeléseid megvalósuljanak, végig ennek a célnak kell a szemed előtt lebegnie és ne hagyd, hogy a kétely és a negatív gondolatok uralják annak fényét.

Nyitókép forrása: Antonio Lopez Velasco / Getty Images