Barion Pixel Ez a 3 csillagjegy a legromantikusabb – van, amelyik bármire képes szerelméért – Coloré

Ez a 3 csillagjegy a legromantikusabb – van, amelyik bármire képes szerelméért

2024. 03. 29.

Míg egy adott személy romantika szükségletei nagyon eltérőek lehetnek, egyes zodiákusok romantikusabbak, mint a többi csillagjegy.

A legromantikusabb csillagjegyek mindent megtesznek azért, hogy megnyerjék szeretteiket, a kedvükben járjanak szerelmüknek, de még barátaikat is elhalmozzák vagy épp a tenyerükön hordozzák. A romantikus gesztus persze más és mást jelenthet az embereknek, illetve az is eltérő, ki mennyi romantikát értékel vagy igényel egy kapcsolatban. Romantikus megnyilatkozás lehet egy apró kedvesség, a kedvenc édesség megvétele a párunknak a nap végén, egy szál virág, a vacsora elkészítése, egy kényeztető otthoni masszázs, egy cuki vers. Persze van, akinek nagyobb gesztus kell, egy wellness hétvége, egy ékszer, és olyan is akad, akinek épp elég romantikus, ha összebújva Netflixeznek.

A következő csillagjegyek igazán ügyesek és kreatívak, ha romantikus ötleteket kell tálalniuk.

Halak

A Neptunusz bolygó uralma alá tartozó csillagjegy képviselői fantáziadúsak és empatikusak, így természetüknél fogva romantikusabbak. Könnyedén ráhangolódnak partnerük érzelmeire, és szeretik kifejezni szeretetüket, kedvességüket szerelmük vagy családjuk irányába. A kapcsolataikban önzetlenek, tiszta szívűek és empatikusak másokkal. A szerelmes levelek írásától a spontán utazásokig vagy piknikig bármivel előrukkolhatnak.

Mérleg

A szerelem és a szépség bolygója, a Vénusz szülöttei a Mérlegek, így ők a legromantikusabb emberek a világon. A Mérlegek szeretik az egyensúlyt életük minden területén, a harmónia elsődleges kapcsolataikban, és bár lassan hoznak döntéseket, igyekeznek kedvezni a másiknak. Szerelmükért mindent megtesznek, romantikus randevúkat szerveznek, utazásra fizetnek be, előadásra vesznek jegyet, gyertyafényes vacsit szerveznek vagy épp vouchert a kedvenc márkaboltjukba.

csillagjegy
Forrás: Getty Images

Bika

A Taurusz is a Vénusz fennhatósága alá tartozó csillagjegy, és az ebben a földi zodiákusban született emberek romantikus természetükről és kapcsolataik tartósságáról ismertek. A Bikák állandó és megbízható partnerek a kapcsolatban, igazi áldások párjuk számára, mert stabilak és kitartóak. Ami a romantikát illeti, nyitottak a finom luxusra, így elvihetik kedvesüket mint gyógyfürdőkbe, egy fullos fine dining vacsorára vagy egy hosszú hétvégére Párizsba, Milánóba. Mindent szívesen megosztanak partnerükkel, legfőképp az élményeket és nem sajnálják a pénz az együtt töltött időre.

Borítókép forrása: Getty Images