Barion Pixel 5 csillagjegy, akinek igen piszkos a fantáziája – A tiéd is köztük van? – Coloré

5 csillagjegy, akinek igen piszkos a fantáziája – A tiéd is köztük van?

2022. 04. 08.

Valamilyen szinten mindannyiunknak piszkos a fantáziája, bizonyos csillagjegyek azonban szinte állandóan a szexre gondolnak. Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, akkor minden bizonnyal neked is.

Bizonyos csillagjegyek egyszerűen hiába is próbálnának ellenállni, szinte mindenről a szex jut eszükbe, és nem is akárhogyan: totál lázba jönnek a gondolattól, hogy akár nyilvánosan, akár édeshármasban átadják magukat az élvezeteknek. A horoszkóp szerint az alábbi csillagjegyeknek igen piszkos a fantáziája.

5 csillagjegy, akinek piszkos a fantáziája

Kos

A Kosok számára a szex mindenekelőtt az erőről és hatalomról szól, ezért jóformán mindig azon gondolkodnak, hogyan pezsdíthetnék fel a magánéletüket. Valahányszor intim együttlétekről álmodoznak, mindig magukat látják domináns szerepben – természetesen a kedvenc hálószobájukban. A Kosokban ugyanakkor megvan az a szuper képesség, hogy pontosan tudják, mikor kell komolyan viselkedniük, és mikor engedhetnek teret a pajkos gondolatoknak.

Piszkos A Fantaziaja 1
A Kosnak és az Oroszlánnak igencsak piszkos a fantáziája (Fotó: Shutterstock/Puzzlepix)

Oroszlán

Az Oroszlánok olyan mesterien kombinálják a szexuális élvezeteket a mindennapi élettel, hogy a környezetük általában csak ámul és bámul, és elképzelni sem tudják, vajon hogyan csinálják. Azért azt sem árt tudni, hogy az Oroszlánok sokkal engedékenyebbek a hálószobában, mint a hétköznapokban. Sokat fantáziál arról, hogy egyszerre imádják őket és uralkodnak rajtuk. A szingli Oroszlánok folyamatosan egy ilyen erős, mégis érzékeny személy után kutatnak, aki szerintük biztosan vár rájuk valahol.

Szűz

A precíz és felelősségteljes Szűzről talán senki sem gondolná, hogy piszkos a fantáziája, ő azonban nagyon is szeret kiszámíthatatlannak tűnni mások előtt. Ennélfogva a Szűz fantáziál legtöbbet a szexről a csillagjegyek közül. De persze csak akkor, ha teljesen egyedül lehet a gondolataival.

Skorpió

Ha valaki, akkor a Skorpió egyértelműen helyet kapott ezen a listán, hiszen a Skorpió neve egyet jelent a szexualitással. Ez a személyiségének fontos része. Azért azt is tudni kell róla, hogy az igazán obszcén gondolatait nem osztja meg akárkivel, ahogy ágyba sem bújna olyasvalakivel, akiben nem bízik.

Vízöntő

A Vízöntő mindig mindenben az újdonságot keresi, miért lenne ez másképp pont a szeretkezéssel? Például arról, hogy milyen jó lenne kipróbálni azt az új pozitúrát, amiről a napokban olvasott, vagy hogy vajon milyen lenne az együttlét a kedvenc hírességével. Természetéből adódóan mély gondolkodású, aki könnyen elveszik saját gondolat- és érzelemvilágában, viszont roppant szégyenlős, ha ezekből bármi a külvilág tudomására jut. Amikor azonban igazán elmélyed a piszkos fatnáziáiban, általában jegyzeteket készít azokról a dolgokról, amiket szívesen kipróbálna.

Borítókép forrása: Shutterstock/Puzzlepix