Brad Pitt-től Jane Fondáig – Hírességek, akik a Nyilas jegyében születtek

2022. 11. 24.

November 22-én beköszöntött a Nyilasok időszaka, mi pedig megmutatjuk, hogy kik azok a hírességek, akik ebben a csillagjegyben születtek.

November 22-től december 21-ig a Nyilas csillagjegy uralkodik az asztrológia szerint. Vannak, akik nagyon komolyan veszik a csillagjegyek jellemzőit, mások ügyet sem vetnek rá. Lássuk, hogy mik jellemzőek a Nyilas csillagjegyben születettekre.

Nyilas
Nyilas csillagjegy jellemzői. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

A Nyilas csillagjegy jellemzői

A Nyilas csillagjegy szülöttje nyílt és becsületes ember, optimizmusára mindenki irigykedik, hiszen emiatt derűs életszemlélettel éli a mindennapjait és szereti a vidámságot. Jó humorérzéke van. Hatalmas a szabadságvágya, amit fizikai és szellemi szinten is igyekszik kielégíteni. Imádja a természetet és a szabadtéri sportotokat ő az, aki mindig kapható egy kalandos túrára.

Bízik önmagában és ismeri a saját határait, de túlságosan jóhiszemű másokkal szemben, így nem ő a legjobb emberismerő. Érzelmes típus, aki könnyen szerelembe esik, ha elkötelezi magát hűséges választottjához, a családja mindentől fontosabb neki. A Nyilas jegy szülöttje mindig a szívére hallgat, ezért sosem tud racionális döntéseket hozni. Életútját a változások jellemzik.

Nyilas csillagjegyben született hírességek

Brad Pitt

A szexi színész 1963. december 18-án született. Karrierjének üstökösszerű szárnyalása észrevehetetlen a hollywoodi csillagok égboltján. Nagysikerű filmjei között említhetjük a Benjamin Button különös élete című drámát és Quentin Tarantino 2019-ben bemutatott Volt egyszer egy… Hollywood című filmjét.

Nyilas Brad Pitt
Brad Pitt / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Jamie Lee Curtis

A színésznő 1958. december 22-én született. Csak kevesen tudják róla, hogy eredetileg esze ágában sem volt, hogy színész legyen, szociális munkás szeretett volna lenni. El is kezdte tanulmányait, de egyetlen szemeszter elég volt neki, hogy belássa: jobban teszi, ha ő is követi a családi hagyományt, és inkább színésznek áll. Milyen nagy szerencse, hogy így tett, hiszen nélküle nem született volna meg számos briliáns mozi. Mint például az Anyja fia, a Nem férek a bőrödbe, vagy a kötelező ünnepi film, a Kelekótya karácsony.

Nyilas Jamie Lee Curtis
Jamie Lee Curtis / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Jane Fonda

Az egykori bombázó szintén a Nyilas havában, 1937. december 21-én látta meg a napvilágot. Fiatalon egy igazi elérhetetlen szőke cicababa volt, akibe minden férfi szerelmes lett egy pillanat alatt, és kijelenthetjük: rajta aztán nem fogott az idő vasfoga. A kétszeres Oscar-díjas amerikai színésznő 84 évesen is káprázatosan néz ki.

Katie Holmes

Tom Cruise egykori felesége, 1978. december 18-án született. Igaz, hogy már több tíz év eltelt azóta, ő azonban a legtöbb filmrajongó számára az egykori  Dowson és a haverok című sikersorozat barna szépsége marad.

Nyilas Katie Holmes
Katie Holmes / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Teri Hatcher

A Született felségek sztárja 1964. december 8-án látta meg a napvilágot. Ő az, aki nyíltan vállalja, hogy karrierje elején bizony mindent bevetett a siker érdekében, ezért bizony néhány pornófilmben is megmutatta magát. Igazi Nyilasként sosem adta fel, és senki sem tudta letörni az önmagába vetett hitét. Susan Mayert olyan remekül alakította a Született feleségekben, hogy 2005-ben Golden Globe-díjat kapott érte.

Nyilas hírességek
Teri Hatcher / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Nyitókép forrása: Shutterstock / Puzzlepix