Barion Pixel Milyen mitikus lényt rejt a belsőnk – a csillagjegyünk elárulja – Coloré

Milyen mitikus lényt rejt a belsőnk – a csillagjegyünk elárulja

2023. 01. 11.

Az olyan mitikus lények, mint az egyszarvúak, a sárkányok, goblinok és a sellők,mindig felkeltik a figyelmünket. A belső entitásunk megtalálása segíthet a mindennapjainkban is, méghozzá a csillagjegyünk segítségével.

Egy teljesen új fantasztikus világot nyitnak meg előttünk és persze a csillagjegyünk előtt a mitikus lények, szerepeljenek akár filmben vagy könyvben. A természetfeletti elemek azonban személyiségünkben is felfedezhetők, azt is mondhatnánk, az, hogy milyen csillagzat alatt születtünk, hatással van a belső különleges oldalunkra.

Vízöntő

A Vízöntő csillagjegyűek a vízi nimfák csendes kecsességét testesítik meg – a vízzel kapcsolatos elemi lények. Ezek a lények lagúnák és vízesések közelében rejtőznek, és hírvivőként szolgálnak a víz alatti világ és a szárazföldi világ között.

Kos

A jegy szülöttei a sárkányokat jelképezik. Akárcsak egy sárkány, a Kos sem habozik, hogy heves intenzitással teljesítse vágyait. Megvan bennük a sárkány nyers és ösztönös ereje. Teljes énjüket beleadják minden lépésükbe.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Rák

A szelíd Rák csillagjegyűek rejtett belső entitása a vérfarkas. Mivel extra érzékenyek, a Rákok olyan hangosan és érzelmesen üvöltenek fájdalmuk miatt, mint egy farkas. Az érzékeny és szeszélyes farkashoz hasonlóan a Rák mindent megtesz, hogy megvédje barátait és családtagjait.

Bak

Elfek, tündék vonásait hordozzák. A Bakok tudásukban és szépségükben annyira kiválóak, hogy akár elfek is lehetnének. Ezen túlmenően, ahelyett, hogy fitogtatnák dominanciájukat, csendesen, titokzatosan irányítanak a háttérből.

Ikrek

A huncut, misztikus és állandóan repdeső hangulatú Ikrek csillagjegyűek valójában tündérek. Szeretnek minden helyzetet meghinteni tündérporukkal, ha másért nem, a szórakozás kedvéért.

Oroszlán

Szfinx, mi más! Az Oroszlán a szfinxek királyi erejével rendelkezik, egy félig ember, félig oroszlán lényével. Erőt és státuszt sugároznak, és akaratlanul is sikerül megfélemlíteniük az embereket.

Mérleg

Az esztétikailag csodálatos és varázslatos Mérleg egy szilf auráját testesíti meg. Nem zavarja őket túlságosan az anyagi világ, és kívül-belül gyönyörűek. A szilfek a levegő elementáljai, tündérszerű lények.

Halak

Az óceán elegáns lényei, a Halak ugyanolyan érzékeny, érzelmes és álmodozók, mint a sellők. A rejtélyes mélységek felfedezése a Halak vágya, legyen szó bármely területről az életben.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Nyilas

Akárcsak egy kentaur, amely egyesíti az emberi és a természeti világ erejét, a Nyilasok mindig a kalandok felé vágtatnak. Végtelen úton járnak, cél nélkül, élvezve az utazást és felfedezést.

Skorpió

A főnixekhez hasonlóan a Skorpió is felemelkedik parázsló hamvaiból, mint valami még jobb, mint korábban. Képesek erősebbekként kijönni bármilyen helyzetből. Nem félnek a fájdalomtól, bíznak abban, hogy az átalakulás, a halál és az újjászületés állandó erőforrásuk.

Bika

A görög mitológia szerint a driád olyan természetszellem, amely fákon él, és egy gyönyörű fiatal nő alakját ölti magára. A Bikák érzékiek és szinkronban vannak a természeti világgal, sok közös vonásuk van a driáddal. A driádhoz hasonlóan hűséggel és erővel védik világukat.

Szűz

Automatikusan kapcsolódnak az ártatlansághoz és a tisztasághoz – az egyszarvúak tulajdonságait testesítik meg. Szüntelenül tisztaságot, erényt és fényt hoznak a világba, akárcsak az unikornisok.

Borítókép forrása: Unsplash