Barion Pixel Ez a 3 legvarázslatosabb csillagjegy az asztrológia szerint: te köztük vagy? – Coloré

Ez a 3 legvarázslatosabb csillagjegy az asztrológia szerint: te köztük vagy?

2024. 04. 08.

A mágia szakértők szerint a mágia sejtszinten él azokban a világokban, amelyeken keresztül járunk, és mindannyian hozzáférhetünk ehhez, bár egyes csillagjegyek nyitottabbak rá.

Minden csillagjegynek megvan a maga mágiája. A Kos varázslatát a tűz táplálja, nem fél az első lépéstől, impulzusokból és ösztönökből táplálkozik.. A Bika mágia földhöz kötött és érzéki. Az Ikrek varázslatokká szövik a szavakat.

Az Oroszlán a tompultságot fényé változtatja, és életben tartja a belső gyermeket. A Mérleg a szépséget és a pártatlanságot szövi varázslattá, míg a Skorpiók az árnyékból nyerik erejüket hozzá. A Nyilas új és régi történetek és alkímiák után kutatja a világot, a Bak formát ad az ihletnek, testet teremt a gondolatnak, míg a Vízöntő a furcsaságok varázslatát hívja segítségül. A maradék három csillagjegy pedig a mágia nagy tudora.

csillagjegy
Forrás HBO Max

Rák

A holdmágiát, a rituálék és varázslatok működését a holdciklus fázisainak megfelelően számos kultúrában gyakorolták a emberi történelem során. A Rák uralja a Holdat, a gyökerek és az ősök negyedik házát. A születési diagram alján elhelyezkedő negyedik ház a születés varázslatát képviseli, azt a pillanatot, amikor a kozmosz konkréttá, az éterié pedig anyaggá válik. A rendkívül intuitív és empatikus Rák az állatöv legérzékenyebb jegyének hírében áll, ám a túl sok érzékenység nemcsak a fájdalom forrása náluk, hanem a szépség, az érzékiség és a bőség varázslatának közvetítője is.

Folytatás a következő oldalon!