Barion Pixel Ezek a legritkább csillagjegyek: köztük van a sajátod? – Coloré

Ezek a legritkább csillagjegyek: köztük van a sajátod?

2023. 10. 19.

Vajon hány másik embernek lehet ugyanaz a Nap jegye, mint mi magunknak? Olyan csillagjegybe tartozunk, amibe sok más ember vagy épp ellenkezőleg?

Akár hisszük, akár nem, van bizonyíték arra, hogy egyes csillagjegyek ritkábbak, mint a többi. Statisztikailag csak néhány jegy verseng a legritkább és a leggyakoribb zodiákus címekért. A globális események – éghajlati vagy társadalmi – jelentős hatással vannak a népesség gyarapodására.

A születési arányokat sok minden befolyásolja, akár egy világjárvány, az időjárás és éghajlat, az ünnepek, a trendek, a gazdasági motivációk, hogy az emberek mikor döntenek a teherbeesés mellett. Ez mind befolyásolja a leggyakoribb és legkevésbé gyakori születési hónapokat, vagyis a csillagjegyek arányát.

A Vízöntő a legritkább csillagjegy. A babák általában nagyon kevesen születnek ebben a jegyben, és a február a legritkább születési hónap, ezenkívül a január és február közötti átfedés asztrológiailag a legrövidebb – állítja Lauren Ash, elismert asztrológus.

vízöntő, csillagjegy, jellemzés
Forrás: Unsplash

A Vízöntők az asztrológia lázadói. A Szaturnusz, a karma, a fegyelem és a szerkezet bolygója, valamint az Uránusz, a lázadó változást előidéző ​​Vízöntők uralkodó planétái. Gyakran progresszív és független humanitáriusok, akik nem riadnak vissza a tekintély megkérdőjelezésétől, hogy tisztességes, egyenlő környezetet teremtsenek mások számára. A barátságot többre értékelik, mint a szerelmet, mert nem szeretik, ha érzelmileg túl erősen kötve vannak.

A második legritkább zodiákus a Bak. A The New York Times által 1973 és 1999 között gyűjtött adatok szerint a Vízöntőhöz hasonlóan a téli ünnepek, mint a karácsony és az újév környékén nem sok bébi születik.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Úgy tartják, hogy a leggyakoribb csillagjegy valahol az Oroszlán és a Szűz közé esik. Egy 1994 és 2014 közötti tanulmány alapján a Szűz volt a leggyakoribb csillagjegy évtizedeken keresztül.

Borítókép forrása: Unsplash