Barion Pixel Ez a kiegészítő illik hozzád a csillagjegyed alapján – Coloré

Ez a kiegészítő illik hozzád a csillagjegyed alapján

2022. 11. 10.

Táska, szemüveg, kalap, karóra…? Megmutatjuk, hogy melyik csillagjegyhez milyen kiegészítő passzol leginkább.

Minden csillagjegy más-más stílussal rendelkezik. Amit az egyik imád, azt a másik látni sem bírja. Most kiderül, hogy csillagjegye alapján kihez milyen kiegészítő illik.

Mondják, hogy az ördög a részletekben rejlik, és milyen igaz! Hiszen néha egyetlen kiegészítő koronázza meg az outfitünket: egy táskától, sáltól, szemüvegtől, ékszertől vagy akár egy kitűzőtől olykor újjászületik a teljes szett. Ráadásul minden évszakban megtaláljuk azt a kiegészítőt, amitől jobban érezhetjük magunkat a bőrünkben, így magabiztosan és önbizalommal telve mehetünk végig az utcán.

Persze halmozni és túlzásba vinni sem szabad őket, ezért most kiderül, hogy melyiket válaszd a csillagjegyed alapján.

csillagjegy
Ez a kiegészítő illik hozzád a csillagjegyed alapján. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Egy csillagjegy, egy kiegészítő

KOS

(03.21.-04.20.)

A Kos csillagjegy szülöttjeit a visszafogottság és az elegancia jellemzi. Életük minden területén kerülik a feltűnést, ezért soha nem hordanak harsány színeket, és tartózkodnak a kihívó ékszerektől, szőrös papucsoktól és csillogó táskáktól is. Ők azok, akik abban hisznek, hogy a kevesebb néha több. Egy apró gyöngysorral vagy egy visszafogott fülbevalóval is maximálisan beérik, ráadásul remekül is áll nekik.

BIKA

(04.20.-05.21.)

A Bikák imádják megélni a nőiességüket. Még a piacra is képesek feltenni a legmerészebb rúzsukat, sőt, néha felveszik a magassarkú cipőjüket is. Imádják a nagy kiegészítőket, ezért odavannak a lógós vagy a karika fülbevalókért. Ha még nem tudjuk, hogy Bika csillagjegyű barátunkat, rokonukat mivel lepjük meg karácsonykor, akkor a legjobb ha egy különleges, kézzel készült karkötőt vagy egy nagyméretű látványos fülbevalót választunk neki.

IKREK

(05.21.-06.21.)

Az Ikrek csillagjegy szülöttje egy igazán színes személyiség, és mindig a társaság közepe. Imádja az extravagáns ruhadarabokat és a nem mindennapi, kissé meghökkentő kiegészítőket is. Gyengéi pedig a táskák. Minden szettjéhez az év 365 napjára tudna másik táskát elővenni, de persze a táskákból soha nincs elég számára. Még akkor is megveszi a következőt, ha már az előző tízet sem tudja hova pakolni.

csillagjegy
Az Ikrek imádja a szebbnél szebb táskákat. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

RÁK

(06.21.-07.23.)

A Rák csillagjegy számára nagyon fontos, hogy egyedinek és megismételhetetlennek érezze magát. Ezért már fiatalon kialakul saját kifinomult stílusa, amivel nehéz felvenni a versenyt. Tökéletes stylist válna belőle. Rajong az élénk színekért és azokért a kiegészítőkért, amiket biztos, hogy nem fog máson viszontlátni. Kedvencei a szemüvegek, amikről azt vallja, hogy legalább annyira jól öltöztetnek, mint egy tökéletes szabású zakó. Gyakran még akkor is képesek feltenni a márkás szemüvegkereteket, ha egyébként a látásuk tökéletes. A napszemüvegekből pedig soha nem tudnak eleget venni, mindig találnak egy újat, ami szó szerint szerelem lesz első látásra.

OROSZLÁN

(07.23.-08.23.)

Az Oroszlánok igazi dívák. Személyiségüket tökéletesen kifejezik az öltözködésükkel. Magabiztosak és soha nem érdekli őket, hogy mások mit gondolnak róluk. Az Oroszlán csillagjegy imádja a csillogást, ezért rajong az ékszerekért. Ő az, akinek teljesen mindegy, hogy karkötő, nyaklánc, gyűrű vagy fülbevaló, mindenből képes a legfeltűnőbbet is magabiztosan viselni. Számára semmi sem sok, ezért ha meglátunk egy kristályokkal túlzsúfolt nyakláncot, nyugodt szívvel vegyük meg neki karácsonyra, a ováció biztos, hogy nem marad el.

SZŰZ

(08.23.-09.23.)

A Szűz csillagjegy élete a letisztultságról és a pontosan megtervezett pillanatokról szól. Soha semmit nem csinál impulzívan, így az sem fordul elő, hogy hirtelen felindulásból megvegyen egy olyan kiegészítőt, ami aztán a szekrény mélyén porosodna. Tökéletes önismerete miatt nem is kísérletezik, mindig biztosra megy. A Szűzekhez leginkább a karórák illenek.  Ezt ők is nagyon jól tudják, ezért a legtöbb szettjükhöz más-más típust választanak. Így már érthető, hogy miért nem késnek el soha sehonnan.

csillagjegy
karóra
A Szűzekhez leginkább a karórák illenek. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

MÉRLEG

(09.23.-10.23.)

A Mérleg csillagjegy képviselői azok, akik teljesen kilógnak a sorból, ugyanis bármilyen meglepő is, szinte soha nem hordanak extra kiegészítőket. Bevált darabjaikat, mint például a táskát, amivel nap mint nap dolgozni járnak, csak akkor cserélik le, ha az már darabjaira hullott.

SKORPIÓ

(10.23.-11.23.)

A Skorpió csillagjegyben születettek számára nagyon fontos a harmónia és a minimalizmus. Ők azok, akiknek a gardróbja is csak basic színekből áll, így ékszereik is szinte eggyé olvadnak a viselt ruháikkal. Az ő gyengéik a nemesfémek, főleg az arany ékszerek. Rajonganak a nyakláncokért, amikből egyes darabokat akár évekig le sem vesznek a nyakukból.

NYILAS

(11.22.-12.-21.)

A Nyilasok imádják a praktikus megoldásokat, az úgynevezett ápol és eltakar filozófiában hisznek. Ezért egyértelmű, hogy ők a baráti társáságban a kalap- és a sapka nagyhatalmak. Tulajdonképpen teljesen mindegy, hogy mit tesznek a fejükre, az száz százalék, hogy jól is fog állni nekik.

csillagjegy kalap
A Nyilasok mindegy, hogy mit tesznek a fejükre az száz százalék, hogy jól is fog állni nekik. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

BAK

(12.-21.-01.20.)

A Bak csillagjegy szülöttjének öltözködése letisztult, kifinomult és nagyon nőies. Ruhatárában csak kevés meghökkentő darabot találunk, szereti a letisztult fazonokat és az egyszerű de nagyszerű megoldásokat. Ám a kiegészítők terén azt vallja, hogy a méret a lényeg. Őt soha nem látjuk apró ékszerekkel, vagy zsebkendőnyi táskákkal. Rajong a hatalmas gyűrűkért és a nagyméretű táskákért.

VÍZÖNTŐ

(01.20.-02.19.)

A Vízöntő soha nem szeret beállni a sorba, ő az örök lázadó csillagjegy. Éppen ezért, a kiegészítőit nem a testén, hanem a bőrén hordja. Igazi tetoválásmániás, és mindig talál egy új motívumot, amivel tovább színezheti a bőrét. Tény, hogy remekül áll neki, és talán ő tudja a leginkább viselni ezt a nem mindennapi kiegészítőt.

HALAK

(02.19.-03.21.)

A Halak csillagjegy számára nagyon fontos, hogy mit gondolnak róla mások, ezért csak óvatosan bánik az extrém kiegészítőkkel. Ám egy valaminek ő sem tud elleállni, ez pedig a hajba való csat. Ezekkel nemcsak a frizuráját képes különlegessé tenni, hanem a teljes megjelenését is.

csillagjegy
hajcsat
Egy valaminek a Halak sem tud elleállni, ez pedig a hajba való csat. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Nyitókép: Shutterstock / Puzzlepix