Barion Pixel Három csillagjegy, akik bármikor képesek a szemedbe hazudni – Coloré

Három csillagjegy, akik bármikor képesek a szemedbe hazudni

2022. 11. 28.

Vannak, akik született profik, mások már akkor is elpirulnak, ha csak felmerül bennük a hazugság gondolata. Megmutatjuk, hogy melyik az a három csillagjegy, akiknek nem okoz gondot valótlanságot állítani.

Néhány csillagjegy képtelen a füllentésre, hiszen azonnal lebuktatják magukat. Ám most nem róluk lesz szó hanem éppen ellenkezőleg: azokról, akik viszont mesterien és szemrebbenés nélkül állítanak valótlan dolgokat.

Nem lehet tudni, hogy pontosan mitől függ az, hogy ki mennyire tud jól hazudni, de az tény, hogy néhány csillagjegy magasan az élen ár ebben a cseppet sem szép viselkedésformában. Most lerántjuk róluk a leplet.

Három csillagjegy, akik póker arccal hazudnak

Bika

(04.20.-05.21.)

A Bika csillagjegy szülöttjének már az iskolában is remekül ment a puskázás. Szinte észrevehetetlenül másolta ki a padba rejtett történelemfüzet teljes tartalmát. Arról nem is beszélve, hogy mindenhol ő volt az a rosszfiú vagy belevaló csaj, aki a legmelegebb helyzetekből is simán kidumálta magát. Mit sem változott ez a felnőtt években. Annak érdekében, hogy védd magad, képes vagy füllenteni a munkahelyeden és a magánéletedben is. Lassan neked is be kell látnod, hogy ez nem mehet így tovább, hiszen az elmúlt években éppen ennek a rossz tulajdonságodnak köszönhetted, hogy néhány hónap alatt minden párkapcsolatod csúfos véget ért.

csillagjegy
A Bika csillagjegy póker arccal képes hazudni. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Mérleg

(09.23.-10.23.)

A Mérleg csillagjegy szülöttje ugyan csak nagyon ritkán adja hazugságra a fejét, ám akkor ordas nagyot hazudik és mindezt rezzenéstelen arccal, teljesen higgadtan teszi. Ártatlan tekintetében senki sem kételkedik, így szinte soha nem derül ki, hogy nem mondott igazat. Tulajdonképpen senki sem feltételezné róla, hogy egyáltalán képes ilyesmire. Kedves Mérleg! Mivel te magad is teljesen kiborulsz attól, ha kiderül, hogy valaki hazudott neked, máskor inkább válaszd a nehezebb utat, és valld be az igazat – bármennyire fáj is.

Vízöntő

(01.20.-02.19.)

A Vízöntő csillagjegy képviselőjéről már régóta tudjuk, hogy neki aztán nem parancsolhat senki. Már gyerekkorában jellemző rá, hogy felrúgja az összes létező szabályt és csak olyan dolgokat képes megtenni, ami örömet okoz neki és éppen kedve van hozzá. Ha nem akar részt venni egy családi eseményen, szemrebbenés nélkül a saját testvérének vagy édesanyjának is képes füllenteni azért, hogy azok meg se próbálják ráerőltetni az akaratukat. Tehát ha a karácsonyi vacsorát hirtelen lemondja a Vízöntő rokonunk, jobb, ha egy szavát sem hisszük el.

csillagjegy
A Vízöntő a saját rokonainak és képes hazudni. / kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Nyitókép: Shutterstock / Puzzlepix