Köztük vagy? 4 csillagjegy, akik nem tudnak titkot tartani

2023. 09. 17.

Vannak csillagjegyek, akik egyszerűen nem tudnak titkos infókat magukban tartani, míg mások szinte páncélszekrényként őrzik a bizalmas információkat.

Ismerős a mondás, hogy sírba viszem a titkodat – de elég kevesen képesek ezt tényleg betartani. Az ember egyszerűen imád másokról beszélni, kibeszélni, elkotyogni dolgokat, nem is feltétlen rossz szándékkal. De ha még az is párosul a pletykálkodáshoz, akkor nem számíthat túl jó karmára az illető.

Az biztos, hogy valami addig titok, amíg azt csak egy ember tudja, ha már ketten ismerik, az maximum fél titok. Lássuk, mely csillagjegyekkel kell óvatosnak lenni, ha bizalmas, belső, magánéleti dolgokat bíznánk rájuk.

csillagjegy
Forrás: HBO Max

Nyilas

A csillagjegy szülöttei egész egyszerűen utálják az érzelmi terheket, a magukét se cipelik sokáig, de másokét sem. Előfordulhat, hogy a végül megosztják más titkait, csak azért, hogy megszabaduljanak az érzelmi stressztől, majd spontán elrepülnek Balira, mielőtt megharagudhatna rájuk valaki.

Ikrek

Kissé lazán kezeli mások dolgait és a rábízott titkokat. Imád fecsegni, és fontosnak érzi azáltal magát, hogy másokról ad információt. Így kerül a reflektorfénybe és akár ki is színezi a dolgokat, hogy mások számára szórakoztatóbb legyen.

Bak

Nem szeretik a megtévesztést vagy a kétszínűséget, nekik valami fekete vagy fehér. Ha kényes helyzetbe kerülnek, inkább megosztják az információkat, csak, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba.

Oroszlán

Náluk minden róluk szól. Van, hogy a saját titkaikat is elmondják, de nem azért, mert megbíznak az illetőben, hanem mert annyira szeretnek magukról beszélni.

Borítókép forrása: Unsplash