Barion Pixel Éves szerelmi horoszkóp 2. rész: erre számíthat az Oroszlán, a Szűz, a Mérleg és a Skorpió csillagjegy – Coloré

Éves szerelmi horoszkóp 2. rész: erre számíthat az Oroszlán, a Szűz, a Mérleg és a Skorpió csillagjegy

2024. 01. 07.

2024-ben is mindenki szeretne boldog lenni, főleg, ami a szerelmi életét illeti. Lesznek csillagjegyek, akik tarolni fognak idén, de sajnos van, aki le kell, hogy zárja öröknek hitt kapcsolatát.

Hacsak nem megrögzött szingli valaki, aki köszöni szépen jól van és elégedett azzal is, ha csak néha van ágyában egy-egy átmeneti vendég, akkor azért mindegyik csillagjegy vágyik a párkapcsolatra és a szerelemre. Az új év új reménységeket hoz, az asztrológusok pedig már tudni vélik, kinek, milyen lesz ebben a tekintetben a 2024-es éve.

Oroszlán

Öveket becsatolni, mert a szerelmi élete egy kicsit göröngyössé válhat. A félreértések és nézeteltérések megakaszthatják az Oroszlánok már működő dolgait, és időnként boldogtalannak is érezheti magát a kapcsolatában. Fontos, hogy ne zárkózzon be, beszélgessen erről partnerével, hideg fejjel és higgadtan. Próbálja megérteni a másik érzéseit és engesztelje kedves gesztusokkal. A veszekedések ellenére sok romantikus pillanatban is részük lesz. Ha szingli és új szerelmekre áhítozik, lassan haladjon, és tartsa kordában érzelmeit. Az erős viharban csak erősebbé válik majd.

csillagjegy
Forrás: Getty Images

Szűz

Az új esztendő eleje langyos lehet a Szűz csillagjegy szerelmi életében, jobb, ha párkapcsolatában nem bántja meg a másikat. Ha túl zárkózott, partnere azt érezheti, valami nem oké és távolodnak egymástól. A bölcs hozzáállás, nyitottság és kommunikáció átlendítheti a Szüzet a problémákon. Tavasszal a szingli Szüzek számára új lehetőségek kopogtatnak majd. Az év középső része kissé lassú lehet, de az utolsó negyedév izgalmas új fejleményeket hoz a csillagjegy szülötteinek, akár még oltár elé is állhatnak.

Mérleg

A Vénusz és a Merkúr hatására a Mérleg szavaival, bájával elbűvöli partnerét és megnyeri a szívét. A Szaturnusz az elköteleződés felé tolja és növeli az esélyeit, hogy ebben az évben elkötelezze magát. Április és szeptember között sajnos számítani kell a Mérlegeknek pár zökkenőre is, de az év többi része könnyed szerelmi vitorlázást ígér. Márciusban intenzív romantika, júliustól októberig pedig erősödő vágy jellemzi majd a kapcsolatát. 2024-ben a Mérlegnek nem lesz más dolga, mint élvezni a boldog kapcsolat édes gyümölcseit.

csillagjegy
Forrás: Getty Images

Skorpió

A szingli Skorpiók számíthatnak az új évben arra, hogy többen is megkörnyékezik őket. A meglévő partnerrel is számos lehetőség nyílik az elmélyedésre – kirándulások, romantikus utak, filmek és vacsorák. Az április és május nagy lehetőségeket rejt magában a Skorpió csillagjegyűek számára. Júniusban és júliusban viszont szünetre lesz szükség, mivel félreértések adódhatnak. Fontos, hogy ne hozzon elhamarkodott döntéseket, és ne ébresszen felesleges kételyeket másokban, mert akkor elveszíthetik a bimbózó románcot.

Ha kíváncsi vagy az éves szerelmi horoszkóp első részére, akkor KATTINTS IDE!

Borítókép forrása: Getty Images