Barion Pixel Éves szerelmi horoszkóp 1. rész: erre számíthat a Kos, Bika, Ikrek és a Rák csillagjegy – Coloré

Éves szerelmi horoszkóp 1. rész: erre számíthat a Kos, Bika, Ikrek és a Rák csillagjegy

2024. 01. 06.

A romantikus előrejelzések néhány csillagjegynek akár a nagy Ő eljövetelét is ígérik, házassággal megkoronázva, de lesznek sajnos az évnek abszolút vesztesei is.

A csillagok és bolygók állása, mozgásai nemcsak a vizek ár-apály mozgását befolyásolják, hanem bizony minket is. Ha belegondolunk, hogy testünk 80%-a víz és ez mozgatja a hormonokat, talán nem is meglepő, hogy az asztrológusok tényleg tudnak egy s mást a közelgő lehetőségeinkről. Vajon 2024 röviden összefoglalva, mit tartogat a szerelem terén az egyes csillagjegyeknek?

csillagjegy, 2024 szerelem
Forrás: Getty Images

Kos

A Kosok szerelmi élete 2024-ben stabil lesz, de azért ne kényelmesedjenek bele nagyon! A nyitottság és a bizalom kulcsfontosságú ahhoz, hogy a dolgok tovább pezsegjenek. A forrófejű Kos jó, ha kerüli az egóból fakadó összeütközéseket a kapcsolatában, és türelmes marad partnerével, különösen ha újkeletű a viszony. Akkor lesz szerencsés és hosszan tartó a szerelme a csillagjegynek, ha nem erőlteti a véleményét rá a másikra. Jó hír a szingli Kosnak! A február romantikát hoz, új kapcsolatokat vagy mélyebb kötelékeket a meglévő szerelmével. Az év hátralévő része zökkenőmentesen telhet, érdemes romantikus utazásokkal számolni, sőt akár az igaz szerelem megtalálásával is. Nyitott szem, nyitott szív.

Bika

2024 első negyede kisebb nézeteltéréseket hozhat a csillagjegy számára, főleg ha a párjáról van szó. Legyen megértő, ne reagálja túl a konfliktusokat és kerülje el a rosszindulatú pletykákat. Június és szeptember tele lesz a Bikák számára szerelemmel és elismeréssel. Romantikus randevúk sora várja, ahol élvezheti és fejlesztheti kötődését a partneréhez. A szingli Bikák júniusban és szeptemberben tartsák nyitva a szemüket, a munkahelyen vagy az egyetemen kialakulhat egy különleges kapcsolat valakivel, akire nem is számítottak. Májusban viszont valaki játszhat az érzelmeikkel, így ne dőljenek be a hízelgő szavaknak. Az új párok megnövekedett társas kommunikációt fognak tapasztalni, ami segítheti a közös jövőjük tervezését.

csillagjegy, szerelem 2024
Forrás: Getty Images

Ikrek

Az új esztendő ígéretesnek tűnik a szerelem szempontjából az Ikreknek. Meglévő partnerével boldog időkre számíthatnak együtt, és kapcsolatukat akár magasabb szintre is emelhetik. Az április extra szenvedélyt és intenzitást hoz majd. Az egyedülálló Ikrek legszerencsésebb hónapja az augusztus lehet, amikor egy új szerelmi történet kezdődhet. Erotikus gondolatok vagy vágyak is felbukkanhatnak, de tartsák kordában őket, ha nem a partnerükre irányulnak ezek. A család kezdetben tiltakozhat az új szerelem ellen, de végül elfogadják majd. A csillagjegy szerelmi élete kisebb hullámvasút lesz 2024-ben.

Rák

Nagy eséllyel a jelenlegi, talán nem is olyan komoly kapcsolatból egy életre szóló szerelem fejlődhet ki. Erre az új évben minden esély megvan, főleg, ha a Rák csillagjegyű személy odafigyel, mikor, mivel szikrázik fel a levegő kettejük között. A szingliket fenyegeti az exek felbukkanása, akik meg fogják borítani az életüket. Ne gyengüljenek el és ne hagyják beférkőzni az életükbe. Egy új találkozás komoly szerelmet hozhat el, akár csak barátság extrákkal, akár együttélős dolog a cél, tartós lesz.

Borítókép forrása: Getty Images