Barion Pixel 4 csillagjegy, akik soha, de soha nem felejtenek – Coloré

4 csillagjegy, akik soha, de soha nem felejtenek

2022. 04. 29.

A bizalom, a szeretet és a becsület olyan dolgok, amelyek sem pénzben, sem más materiális dologban nem mérhetőek, ezért bizonyos csillagjegyeknél célszerű ezt mindig észben tartani…

Egyes csillagjegyek a tűzbe mennének a szeretteikért és a barátaikért, hiszen ha valamit megígérnek vagy elkötelezettek irántuk, akkor ha esik, ha fúj, senki és semmi nem állhat az utukba, hogy kimutassák a szeretetüket és a támogatásukat.

Csillagjegy
Forrás: Unsplash

Ám, ahogy azt már sokszor hallhattuk: a legerősebb barátság és szerelem is törékeny tud lenni. Ezért nem árt tudni, mely csillagjegyek azok, akiknél ha egyszer rosszul „lépünk” , örök sebet ejtünk a lelkükön.

Skorpió

A csillagjegy számára a bizalom és a hűség a két legfontosabb emberi tulajdonság. Ha ez a kettő megvan, akkor örökre a szívébe zárja az embert, ugyanakkor ha egyszer rájön, hogy átverték vagy kihasználták a kedvességét és a szeretetét, akkor soha többé nem fogadja vissza azt, aki visszaélt ezekkel. A Skorpió ugyanis sosem felejt.

Rák

Az érzelmes és családcentrikus Rák nagyon megbocsájtó, de nála is eljön az a pont, ami már annyira pusztító és fájdalmas tud lenni, hogy a veszekedés és a kiabálás helyett inkább hátat fordít azoknak, akik nem megfelelően viszonyultak hozzá.

Csillagjegy
Forrás: Unsplash

Vízöntő

A furcsa, kissé spirituális Vízöntő annak ellenére, hogy sok mindenben vajszívű, ha úgy érzi, hogy nincs megbecsülve és értékelve pillanatok alatt vesz egy 180 fokos fordulatot és addig megy, amíg revansot nem vesz az illetőn.

Bak

A bölcs és kedves Bak kerüli a konfliktusokat és a drámákat, de minden egyes stresszes és sértő kommunikáció késdöfés a szívébe. Bár a helye begyógyul, elmúlni sosem fog. Ez pedig az emlékezetére is igaz.

0 /eletmod/ezoteria/csillagjegyek-akik-sosem-felejtenek/