Barion Pixel Ők a legaktívabb csillagjegyek a szexpartner kereső oldalakon – Coloré

Ők a legaktívabb csillagjegyek a szexpartner kereső oldalakon

2024. 06. 15.

Nevezhetnénk társkereső oldalaknak is ezeket, de az érintett csillagjegyek a szexualitás nagymesterei leginkább.

A legnagyobb szexualitással vagy szexuális vággyal rendelkező emberek libidója állandóan táncol, ők szinte bármikor kaphatóak egy kis együttlétre. Túlteng bennük az erotikus energia, és általában többet is szexelnek másoknál. Jobban vágynak a szexre, mint más emberek, az ő vérük valóban forr. Ezek a személyek általában jól behatárolható csillagjegyeket mutatnak, vagyis bizonyos csillagjegyek a leginkább szexcentrikusak. Ők előszeretettel használják a különféle online partner keresőket és nem félnek belemenni egy idegennel sem a szexbe.

csillagjegy
Forrás: Getty Images

Skorpió

Imádják a szexet és jók is az ágyban. Érzéki energiáikat mindenkor és mindenhol árasztják, folyamatosan éles radarral pásztáznak és ha kapcsolatban is vannak, akkor sem hanyagolják a flörtöt, vagy akár tovább is mennek. Ennek ellenére nem bújnak ágyba akárkivel, gyakran rendkívül válogatósak és magas követelményeket támasztanak. Mind szexuális, mind érzelmi intenzitásában passzolnia kell az adott személynek, különben nem tartják méltónak magukhoz.

Kos

A Mars bolygó szülöttei a szex és harc megtestesítői, ahogy planétájuk is. Éppen ezért a Kos csillagjegy imádja az erotikát, meg az akciót is, hát még együtt a kettőt! Egy Kos mindig kapható a flörtre, a libidója 5 mp alatt gyorsul 100-ra és igen nehezen állnak ellen a kísértésnek. A Kos előszeretettel van fent a társkeresőkön, akkor is, ha van valakije. Monogám párkapcsolatban is előfordul, hogy felregisztrálnak, mert hajtja őket a kíváncsiság, bár a megcsalásig nem mennek el.

Bika

A komformista földi jegy nagyon is aktív az ágyban és szereti a vágyait kiélni. Uralkodó bolygójuk a Vénusz, vagyis a szerelem bázisa, ne csodálkozzunk hát, hogy a Bika a partnerkeresőkből mindet letölti és felregisztrál. Noha mindig a szerelmet keresi, azért van, hogy ezt csak igen rövid távon éli meg. Szexuális élményben elég szélsőségesek, néha az egész éjszakát átszexelnék, máskor viszont csak kiskanál-nagykanál pózban feküdnének, szagolva a partnerük illatát.

Borítókép forrása: Getty Images

0 /eletmod/ezoteria/csillagjegyek-a-szexpartner-appok/