Barion Pixel Ez a 3 csillagjegy a legromantikusabb – bármire képesek a szerelméért – Coloré

Ez a 3 csillagjegy a legromantikusabb – bármire képesek a szerelméért

2024. 06. 14.

Míg egy adott személy romantika szükségletei nagyon eltérőek lehetnek, egyes zodiákusok romantikusabbak, mint a többi csillagjegy.

A legromantikusabb csillagjegyek mindent megtesznek azért, hogy megnyerjék szeretteiket, a kedvükben járjanak szerelmüknek, de még barátaikat is elhalmozzák vagy épp a tenyerükön hordozzák. A romantikus gesztus persze más és mást jelenthet az embereknek, illetve az is eltérő, ki mennyi romantikát értékel vagy igényel egy kapcsolatban. Romantikus megnyilatkozás lehet egy apró kedvesség, a kedvenc édesség megvétele a párunknak a nap végén, egy szál virág, a vacsora elkészítése, egy kényeztető otthoni masszázs, egy cuki vers. Persze van, akinek nagyobb gesztus kell, egy wellness hétvége, egy ékszer, és olyan is akad, akinek épp elég romantikus, ha összebújva Netflixeznek.

A következő csillagjegyek igazán ügyesek és kreatívak, ha romantikus ötleteket kell tálalniuk.

Halak

A Neptunusz bolygó uralma alá tartozó csillagjegy képviselői fantáziadúsak és empatikusak, így természetüknél fogva romantikusabbak. Könnyedén ráhangolódnak partnerük érzelmeire, és szeretik kifejezni szeretetüket, kedvességüket szerelmük vagy családjuk irányába. A kapcsolataikban önzetlenek, tiszta szívűek és empatikusak másokkal. A szerelmes levelek írásától a spontán utazásokig vagy piknikig bármivel előrukkolhatnak.

#ezovagyok

0 /eletmod/ezoteria/romantikus-csillagjegy-ezo/