Barion Pixel Ezek között a csillagjegyek között csak úgy forr a levegő – ideális párok lehetnek – Coloré

Ezek között a csillagjegyek között csak úgy forr a levegő – ideális párok lehetnek

2022. 10. 07.

Bizonyos csillagjegyek a semmiből is képesek vonzalmat érezni, ha egymás közelébe kerülnek, amiből akár hatalmas szerelem is lehet…

Vajon mitől függ, hogy valaki megtetszik-e vagy sem, beleszeretünk-e vagy sem? A külsőségek fontosak, vagy csupán a belső értékekre hagyatkozunk? Min múlik, hogy megvan-e a kémia? Valószínűleg erre mindenkinek más válasza van, és általánosítani sem lehet mindig.

Nehéz meghatározni, mitől is izzik két ember között a levegő, de a legtöbbünkkel legalább egyszer élete során megtörténik, aminek sokak szerint köze lehet a csillagjegyeinkhez. A következő csillagjegy párok általában ilyen nagy egymásra találásra számíthatnak.

Kos és Mérleg

A Kos és a Mérleg látszólag nagyon nem hasonlítanak, nem sok közös van bennük. Ennek ellenére vagy talán pont emiatt remekül kiegészítik egymást. A lobbanékony Kost kiegyensúlyozza a latolgató, fontolva haladó Mérleg. A szexuális vonzalom nagyon erős köztük, ám idővel, mivel mindketten elég határozottak és akaratosak, a vágyon kívül nem működik köztük a dolog.

Kos és Bika

A Kos és a Bika jegyűek elképesztő lánggal képesek égni egymás iránt, ha az egyik belép a szobába, a másik már messziről megérzi a lüktetést, vonzást. Néha sajnos addig fokozódik köztük az izzás, hogy fel is robban a kettejük kapcsolata, addig azonban remek párost alkothatnak.

csillagjegyek
Forrás: Unsplash

Skorpió és Vízöntő

A Skorpió és a Vízöntő szeszélyes és eltérő jegyek, de mindkettejükben megvan az eltökéltség. Ha egymásra találnak, akkor ügyesen tudják motiválni a másikat, és képesek egymás gyengeségeit kompenzálni.

Rák és Oroszlán

Ha egy Rák és egy Oroszlán szerelembe esik, akkor csodálatos mélységeket élhetnek meg kapcsolatukban. A Rák gondoskodó, figyelmes, amit az Oroszlán nagyon élvez és védelmezéssel hálál meg. Az odaadó Rák szereti, hogy felnézhet az Oroszlánra, lesi minden kívánságát, és ez igaz a hálószobára is.

csillagjegyek
Forrás: Unsplash

Ikrek és Bak

Kiváló és pezsgő párosítás az Ikrek és a Bak is, akik együtt mindig tele vannak energiával, felvillanyozódnak egymás társaságában és lendületük mindenkit magával ragad. Igazán szórakoztató egy ilyen pár társaságában lenni bármilyen rendezvényen.

Borítókép forrása: Unsplash