Barion Pixel Ezek a csillagjegyek még az ősszel megtalálhatják a szerelmet – Coloré

Ezek a csillagjegyek még az ősszel megtalálhatják a szerelmet

2022. 10. 11.

A tél beköszönte előtt ezekre a szingli csillagjegyekre rámosolyoghat Ámor, már ha hagyják magukat.

Szerelmesnek lenni egyszerre csodálatos és nehéz. Kínzó lehet azonban, ha viszonzatlan, de akkor sem könnyű, ha az egyik fél rajongva szeret, ám azt érzi, hogy a másik csak fél gőzzel van benne a kapcsolatban. Fontos tehát eldönteni, hogy biztosan vágyunk-e a nagy szerelemre, és kiküldjük-e ezt a kívánságot az univerzumba.

Ha elszántuk magunkat arra, hogy párba állunk, ezeknek a csillagjegyeknek jó esélye van rá még idén ősszel.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Halak

A Halak csillagjegy az állatöv egyik legérzékenyebb képviselője. Imád adni, gondoskodni, figyelmes, empatikus és tele van szeretettel. Éppen ezért elég sebezhető is, áldozatkészségét sokszor kihasználják. A Halaknak érdemes figyelniük most belső hangjukra, megérzésükre, mert több jelölt is feltűnik majd a közelükben, de nagyon óvatosan kell választaniuk.

Oroszlán

A sikerorientált és irányító típusú Oroszlán nehezen viseli, ha nincs, akit lenyűgözzön fantasztikus készségeivel és nagyságával. Épp ezért néha saját egója áldozatául esik, ami szerelmi életében is tetten érhető. Mivel az Oroszlán mindig optimista és pozitív, tele tervekkel és célokkal, ha végre képes önzetlenül tenni egy fontos ügyben, ami megtalálja még novemberig, akkor egy olyan emberrel is találkozhat, aki tényleg a lelki társa lehet.

csillagjegyek
Forrás: Pexels

Mérleg

A Mérleg tele van vidámsággal, imádja a zenét, a társasági életet. És ha mindezeknek most enged, akkor könnyen összesodorhatja őt az élet a potenciális szerelemmel. A Mérleg könnyen teremt kapcsolatot és megfogják a szép dolgok. Épp ezért résen kell lenniük, mert Afrodité megkísérti őket, ám ha nem látnak tovább a külcsín káprázatánál, akkor tavaszra újra szinglivé is válhatnak majd. Mérlegeljenek gondosan a döntés előtt.

Borítókép forrása: Unsplash

0 /eletmod/ezoteria/csillagjegy-osz-szerelem/