Barion Pixel Ennek a 3 csillagjegynek akár látnoki képessége is lehet – Coloré

Ennek a 3 csillagjegynek akár látnoki képessége is lehet

2024. 06. 16.

Ezek a csillagjegyek között van van a legtöbb jövőbe látó, és azok is, akik a halottakkal kommunikálnak.

A mentalista képességek, úgymint a jóslás, szellem közvetítés, gyógyítás, szentelés, jóslás, telepátia és jövendőmondás nem mindig sarlatánság és félrevezetés, vannak, akik tényleg rendelkeznek látnoki képességekkel. Az ilyen mentalista jellemvonásokat a birtoklóik áldásként tekintik. Vannak, akik az említetteken túl az állatokkal értenek szót, vagy épp az angyalokkal kommunikálnak.

Ha mindebben hiszünk, akkor az is elfogadható, hogy bizonyos csillagjegyek között magasabb számban fordulnak elő a látnokok. Az ezt befolyásoló bolygók közé tartozik a Hold, amely az ösztönöket és az intuíciót irányítja, a Merkúr, a kommunikáció és a változás bolygója, illetve a Neptunusz, a pszichés jelenségek bolygója.

Ikrek

A Merkúr nagykövetei, akik imádnak kommunikálni, igazi hírnökök, üzenetközvetítők, és ez nem feltétlen a pletykásságukban valósul meg, hanem abban, hogy a másik oldalról fogják a jeleket. Az Ikreknek élénk, látnoki álmaik lehetnek, megérzéseik erősek, képesek megtisztítani a teret, beszélni például a holtakkal illetve szellemekkel. Az Ikrek nem bánják, ha valaki bolondnak titulálja őket, minden körülmények közt elmondják, amit éreznek, “látnak”, gondolnak.

Skorpió

Szex, halál, újjászületés, titkok, baljós árnyak…ez mind-mind az ő világuk, erős intuícióik vezérlik őket és képesek a tisztánlátásra. A Skorpió csillagjegyűek az univerzum mátrixában könnyedén olvasnak, a dimenziókat és a démonokat olyan lazán olvassák le, mint mások a KRESZ táblákat. Fogékonyak a paranormális dolgokra, nem félnek a haláltól, a dimenzióváltás gondolatától, ezért is kerülnek közel a paranormális dolgokhoz. Kiszagolják a csalást és a hazugságot, hiszen maguk is ügyesen bánnak ezekkel.

csillagjegy
Forrás: Getty images

Halak

A Neptunusz, a látomások, téveszmék, illúziók és a misztikushoz fűződő kapcsolatunk bolygója. Ez a Halak origo pontja, így nem csoda, hogy ez a csillagjegy különösen érzékeny például a szellemek energiáira, de állítólag a földönkívülieket is kiszagolják. A Halak klasszikus médiumok, akik csatornázzák a halottakat, szellemeket, éteri lényeket vagy akár gonosz erőket, ezért sokszor megijednek és szabadulnának képességeiktől.

Borítókép forrása: Getty Images

0 /eletmod/ezoteria/csillagjegy-latnoki-kepesseg/