Barion Pixel Grincs? Mikulás, netán manó? Ez a karácsonyi figura vagy a csillagjegyed alapján – Coloré

Grincs? Mikulás, netán manó? Ez a karácsonyi figura vagy a csillagjegyed alapján

2023. 12. 02.

Az ünnepi animációs és családi filmek forgatagában talán sokaknak eszébe jut, hogy melyik karakterrel tudnak azonosulni leginkább, méghozzá csillagjegyük alapján.

A csillagjegyünk sok mindent meghatározhat, és még azzal is párhuzamba állítható, hogy melyik híres vagy hírhedt karácsonyi popkulturális figurát testesítik meg. Így talán nem is lesz olyan nehéz megérteni, miért vonzódunk egy-egy ünnepi karakterhez, legyen az akár bohó, akár szeretetteljes, vagy épp kissé komor, mint a Grincs vagy Ebenezer Scrooge. Íme a leginkább rokonítható karácsonyi ünnepi karakterek az állatöv jegyünk alapján!

Kos – Cindy Lou

A Grincsben szereplő édes Ki gyerekre a bátorság, az elszántság és a magabiztosság jellemző, dinamikus karakter, aki mindig első akar lenni és győzni szeretne.

csillagjegy
Forrás: imdb

Bika – Cady

A Bajos csajok főhősnője a Jingle Bell Rock-ot énekli az egyik ominózus jelenetben, így ha nem is szorosan, de kötődik a karácsonyhoz. A Bika csillagjegy türelmes, elhivatott és elszánt, akár csak Cady Heron.

csillagjegy
Forrás: imdb

Ikrek – Amy, a Rossz Anyák karácsonya

Mila Kunis karaktere az ikonikus film sorozat ünnepi részében is igazán szellemes, kíváncsi, nagyszerű beszélgetőpartner, szórakoztató és képes bármilyen helyzethez alkalmazkodni.

csillagjegy
Forrás: imdb

Oroszlán – Buddy, az Elf

A 2003-as Mi a manó című filmben Buddy a főhős. A kreatív és szenvedélyes lény melegszívű és vidám, szórakoztató és vicces. Maga köré gyűjti az embereket, akik imádnak társasága fényében sütkérezni.

csillagjegy
Forrás: imdb

Mérleg – Frosty

A híres hóember karakter a Frosty, the Snowman-ből. Diplomatikus, tisztességes, együttműködő tulajdonságok jellemzik. Igénylik az igazságosságot, a harmóniát és a szeretetet, így nem szeretnek sokáig egymagukban lenni.

csillagjegy
Forrás: imdb

Skorpió – Kevin

A Reszkessetek, betörők! harcos kis McCallistere találékony, bátor és kissé morbid, akárcsak a Skorpió csillagjegy. A magabiztos és szenvedélyes karakter néha bajba kerül, de végül mindig ügyesen kivágja magát.

csillagjegy
Forrás: imdb

Nyilas – Sue, Bad Santa

A Tapló Télapó női főszereplője, akit Lauren Graham alakított. Vicces és nagylelkű személyiség, aki egy igazi szabad szellem, optimista és jó a humorérzéke.

csillagjegy
Forrás: imdb

Borítókép forrása: imdb