Barion Pixel Ez a 3 csillagjegy szinte képes olvasni a másik emberben – Coloré

Ez a 3 csillagjegy szinte képes olvasni a másik emberben

2023. 05. 24.

Mindenkinek akad olyan ismerőse, aki belelát a lelkünkbe bármit is mondunk. Ráérez az igazságra, amiben nagy szerepe van a csillagjegynek is.

Mindannyiunknak van egy bizonyos csillagjegyű barátja, aki mindig tudja, mikor, mit titkolunk. Úgy tud olvasni az emberekben, mint egy nyitott könyvben, és olyan embereket is felfed, akiket nem szeret vagy akikhez nem kötődik. Lehetetlen hazudni nekik, illetve mesterien leplezik, hogy rájöttek az igazságra. Szokás szerint az asztrológiának köze lehet ahhoz, ha valaki ilyen mértékű látóképességgel bír. Íme a három csillagjegy, akik mindig úgy tudnak olvasni az emberekben, mint senki más.

Csillagjegy
Forrás: Unsplash

Skorpió

Gyenge próbálkozás bármit is elrejteni egy Skorpió elől . Minden más csillagjegynél jobban meg tudja mondani, ha hazudunk, vagy elhallgatunk előle valami fontosat. A Skorpió nem dől be a felszínes csevejnek. A Mars bolygó uralma alatt a jegy szülöttei szondáznak és behatolnak az elmébe, mesterien tapogatják le a másik ember rezgését. Ezért vigyázzunk, mit mondunk, amikor hallanak minket. A Skorpió maga nagyon tud rejtegetni és ügyesen titkolózik is, ezért sem tudják mások átejteni.

Vízöntő

Valamilyen oknál fogva a Vízöntők zárkózott emberek hírében állnak, de ez a sztereotípia nem is állhatna távolabb az igazságtól. Erős légi csillagjegyként a Vízöntő életcélja a társadalmi status quo kivívása és fenntartása, ehhez pedig ismerniük kell az embereket. A Vízöntőt gyakran az állatöv bölcs öregjeinek is titulálják, akik mindig a pálya széléről figyelik az életet, de mindenről részletesen jegyzetelnek a fejükben. A Vízöntő csak akkor szólal meg, ha közvetlenül kikérik a véleményét, de ha ezt megtesszük, megdöbbenünk, mennyire jól ismerik az egész élettörténetünket. Pontosan tudják, mi történik a másikkal, megérzik a többi ember nehézségeit, titkait, és ha kérik, segítenek is élettapasztalatukkal.

Csillagjegy
Forrás: Unsplash

Ikrek

Az Ikrek csillagjegyűek okosak, és mindig pontosan tudják, mi a helyzet, mert imádnak kommunikálni az emberekkel. Nemcsak a szavakból olvasnak, hanem a sorok között is, vagyis a meta jelekből. A Merkúr kommunikációs bolygó uralma alatt az Ikrek vérbeli nyomozók, mindig hajlandóak követni a sejtésüket, és megszerzik a válaszokat. Ellentétben a Skorpióval és a Vízöntővel, az Ikrek csillagjegyűek nem figyelnek meg, és nem várnak a megfelelő pillanatra, hogy kiugrasszák a nyulat a bokorból. Elég ösztönösek és játékosak, azonnal szembesítenek a problémával vagy ha lódításon érnek valakit.

Borítókép forrása: Unsplash