Barion Pixel Randirémek: Ezek a csillagjegyek hajlamosak leginkább a ghostingolásra – Coloré

Randirémek: Ezek a csillagjegyek hajlamosak leginkább a ghostingolásra

2024. 05. 06.

Az újkeletű fogalom annyit jelent, ha valakit se szó, se beszéd, egyik pillanatról a másikra levegőnek nézünk a közösségi médiában. És ez néhány csillagjegyre kifejezetten igaz!

Legyen szó barátról, szeretőről vagy munkaadóról, nem szép dolog ha valaki úgy dönt, hogy nem kommunikál többé az illetővel, azaz ghostingolja – mintha láthatatlan lenne. Némelyik döntés indokolt, mások… kicsit megkérdőjelezhetőek. Ez azonban minden csak nem egyenes…

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Még azok is, akik büszkék arra, hogy felső szinten kommunikálnak, döntöttek már úgy, hogy egyik napról a másikra felszívódnak, ahelyett, hogy megbeszélnék, elmondanák, hogy miért nem akarnak kapcsolatot fenntartani. Az asztrológiában vannak olyan állatövi jegyek, amelyek hajlamosabbak erre, de a valóságban minden csillagjegy között vannak olyanok, akik a ghostingot választják adott helyzetben. A társkeresőkön a legelterjedtebb jelenség.

Kos

A határozott és tüzes csillagjegy azt ghostingolja, aki unalmas vagy túl ragacs. Nem rajong a megbúvó emberekért, ezért ha valaki túl sokáig tartja velük az egy lépést, azt dobják. Nem tart sokáig, hogy beleszeressen valakibe, de gyorsan továbblép, ha nem tud vele elmélyülni. Azt sem bírják, ha valaki túl nyomulós, jön a tiltás, törlés.