Barion Pixel Ki a legelvetemültebb, és ki a legkevésbé gonosz a csillagjegyek között? Itt a válasz! – Coloré

Ki a legelvetemültebb, és ki a legkevésbé gonosz a csillagjegyek között? Itt a válasz!

2024. 04. 09.

A legelvetemültebb csillagjegyek nem ismernek határokat, ha valakin bosszút akarnak állni vagy ha valaki megsértette őket, esetleg az útjukban áll.

A cél szentesíti az eszközt alapon vagy a legaljasabb manipulációt húzzák elő tarsolyukból vagy akár tárgyakkal is képesek kárt tenni a másik dolgában. Jobb ezekkel a csillagjegyekkel békét ápolni és nem magunkra haragítani őket. A legkevésbé gonosz jegyeket pedig bátran gyűjtsük magunk köré és verbuváljunk a társaságunkból hadsereget, akikben megbízunk.

csillagjegy
Forrás: Shutterstock / Puzzlepix

A Skorpió a leggonoszabb

Túl sok izgalom nélkül a leggonoszabb csillagjegy trófeáját a Skorpiónak adhatjuk át – meglepetés nincs. A Skorpió személyisége tele van megannyi bonyolult réteggel, a legravaszabb emberek és ebben ráadásul nem pitik, sokkal inkább briliánsak. Nem érdemes velük ellentétes oldalra kerülni.

Oroszlán, az egoista

Mivel valósággal szerelmes magába, és imádja, ha csodálják, ezért bármire képes is. Nem tűri el, hogy a háttérbe szorítsák, vagy, hogy ne tündökölhessen a környezetében. Ha sikert szimatol és egyéni érdeke azt kívánja, bárkinek átharapja a cica a torkát.

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Szűz, a gonosz zseni

A Szűz az egyik legintelligensebb csillagjegy, de ezt gyakran használják alattomos tervek kifundálására. A Szűz lehet, hogy a felszínen édesen és ártatlanul viselkedik, ám a felszín alatt rengeteg ravasz tervet szőhet.

Kos, mindent feléget

A tűzjegy személyisége természetesen tüskés, és soha nem engedi, hogy közre fogják, beszorítsák. A Kos határozottan robbanékony, és ez az állatövi jegy az ellenségei elpusztítását is mesterien megtervezi.

Ha pedig azt keressük kiben bízhatunk, a legkevésbé gonosz és bántó csillagjegyek a Rák, a Halak, a Nyilas és a Mérleg.

Borítókép forrása: Netflix