Barion Pixel Ennek az 5 csillagjegynek a legnagyobb az egója – Coloré

Ennek az 5 csillagjegynek a legnagyobb az egója

2023. 04. 23.

Ha a csillagjegyekről van szó, ismerünk nagyon magabiztos, türelmes, asszertív és persze olyan embereket is, akikkel elég nehéz bírni a súlyos személyiségük miatt.

Az ego a hétköznapi értelemben az én-szeretet, a magabiztosság vagy túlzott önbizalom, a törtetés és akár az empátia hiányának elegye. Persze nem feltétlen rossz ember egy egoista, de az biztos, hogy mindig önmagát helyezi előtérbe.

A nagy egójú személyek remek karrierutat építhetnek, biztos anyagiakat teremthetnek családjuknak, de érzelmileg kevéssé megértőek. Bár ez egoizmusnak is több szintje van, azért 5 csillagjegy sokkal közelebb áll hozzá, mint a többi.

Lássuk!

csillagjegy
Forrás: Shutterstock / Puzzlepix

Oroszlán

A csillagjegy szülöttei arról ismertek, hogy magabiztosak, határozottak, és holdudvart tartanak. Mindig magukra irányítják a reflektorfényt, ugyanakkor a körülöttük lévőket védelmezik és ellátják a szükséges javakkal. Fontos, hogy táplálva legyen az egójuk, rajongva legyenek, vágynak a külső megerősítésekre, de ennek hiányában is biztosak arról, hogy ők a vezérek.

Kos

Ismertek arról, hogy mindenen keresztül viszik az akaratukat, ha egy célt kitűztek. Emiatt kevésbé együttműködőek vagy főnökösködők is lehetnek. Csapatban viszont jó vezérek, vállalják a kockázatot és mernek felelősséget vállalni. Kissé forrófejűek, erős a motivációjuk, ám nincs ellenükre, ha más is részesül a sikerből (de a babérkoszorú az övék kell legyen).

csillagjegy
Forrás: Unsplash

Skorpió

Szenvedélyes, intenzív csillagjegy, erős belső maggal. Kiállnak magukért minden helyzetben, olyannal szemben is, aki erőfölényben lehet. Nem tesznek lakatot a szájukra és keményen megmondják a véleményüket. Az egójuk néha tévútra viszi őket, olyankor képesek manipulálni vagy zsarnokoskodni.

Nyilas

Kalandvágyó lelkek, imádják a szabadságot, és nem tűrik, ha ebben valaki korlátozza őket. Önző módon döntenek, ha ők is érintettek valamiben. Karizmatikusak, vidámak, egy bulinak általában ők a motorjai, és mivel mások szórakoztatónak találják őket, ez átcsúszhat egyfajta túlzott magabiztosságba.

Bak

Híresek az ambiciózusságukról és igazán remek teljesítményt nyújtanak a munka, illetve a karrier terén. Sem időt, sem energiát nem kímélnek beletenni azokba a dolgokba, amit célul tűztek ki. Emiatt másokat hátra sorolhatnak, ami azt eredményezi, hogy érzéketlennek tűnhetnek szeretteik szemében. Mivel a saját sikerük a legfontosabb, ha valaki gátolja őket, arrogánssá is válhatnak.

Borítókép forrása: Unsplash