4 csillagjegy, akik igazi anyaoroszlánok

Sokszor mondják, hogy az anyaság mindent megváltoztat egy nő életében, hiszen az addigi ÉN helyét átveszi az Ő. Egyes csillagjegyekben pedig tízszeresen olyan erősen törnek elő anyai ösztönök.

Anyának lenni sokak szerint a legjobb érzés a világon, holott akinek van már gyermeke nagyon is jól tudja, hogy a rengeteg szép mellett árnyoldalai is vannak ennek a szerepnek.

Csillagjegy
Forrás: Unsplash

Sok áldozat, lemondás, felelősség, idő, energia és megannyi teendő, amit több éven át csak az anyák képesek megoldani. Ahogy mindenben, ebben is nagy hatása van a csillagjegyünknek, de vajon mely zodiákusok az igazi anyaoroszlánok?

Oroszlán

Már a jegy nevében is benne van, hogy sosem fél harcolni vagy védelmezni. Ez pedig az anyasággal még erőteljesebb lesz a jegy szülötteiben. Igazi tüzes anyukák, akikkel igaz, hogy rengetegszer lehet összeveszni, mindig mindenben számítani lehet rájuk. Sőt, a világ másik végére is képesek elmenni gyermekükért.

Ikrek

Végtelenül türelmes és megértő édesanyák, akik ha úgy érzik, hogy a csemetéjüknek segítség kell, igazi szuperhősként teremnek előtte, hogy elsőként húzzák ki a bajból vagy találjanak megoldást a problémára. Ők azok, akik nem ismernek lehetetlent, ha anyák.

Csillagjegy
Forrás: Unsplash

Mérleg

Az élet számos terültén döntésképtelenek, de amikor anyává válnak, ez egy csapásra megváltozik. Zsigerből tudják mikor és mit tegyenek annak érdekében, hogy gyermekük a legboldogabb és leggondtalanabb legyen. Önzetlen és tiszta szívű anyák, akik a harctól sem riadnak vissza, ha szükséges.

Bika

Eleme a tűz, ezért lobbanékony és igen szélsőséges is. Ettől függetlenül melegszívű és törődő, akiből ösztönszerűen törnek elő az anyai érzések. A Bika élete pontosan akkor változik meg örökre, amikor a kezébe veszi a gyermekét és realizálja, hogy innentől az ő boldogsága az élete célja.

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Így épít a nemet mondás művészete – 3. rész