Barion Pixel 5 csillagjegy, akik örök optimisták – Coloré

5 csillagjegy, akik örök optimisták

2021. 10. 21.

Az, hogy valaki pozitívan áll minden helyzethez, nem azt jelenti, hogy nem észleli, ha probléma van, vagy hogy sosem kerül lelkileg mélypontra.

Van az a mondás a félig üres vagy félig teli pohárral, ami megkülönbözteti az optimistákat a pesszimistáktól. Az optimista személyiségű embereknek éppúgy megvan a realitás érzéke, és nagyon is felfogják a problémákat, de jóval kevesebb ideig maradnak a padlón, gyorsabban le tudják az önsajnálatot és minden helyzetben képesek hinni abban, hogy jobbra fordul az életük.

Csillagjegyek 2
Forrás: Unsplash

Az optimista emberek még egy nehéz, látszólag kudarcra ítélt helyzetet is igyekeznek menteni, keresik a lehetőséget, hogy mégis kihozzák a jót, és megtalálják a tragédiának látszó dologban is a rejtett lehetőségeket. Optimistának lenni tehát egyáltalán nem könnyű, nem egy naiv és rózsaszín állapot, hanem komoly lelkierőt igénylő, stratégiai gondolkodás is, amihez a hitnek is köze van.

Az optimista csillagjegyek a fent leírtakhoz hasonlóan viselkednek az életben, törekszenek arra, hogy keressék és meglássák a jót, ha pedig akadályba ütköznek, akkor is a megoldáson törik a fejüket.

A Bika jegyet a Vénusz uralja, ami a mosoly bolygója. Ez már önmagában azt sugallja, hogy sok derű van a Bikákban. Könnyen felvidítanak másokat, humorosak és szórakoztatóak. Azonban egyedül ők is könnyen magányossá és kedvetlenné válnak, ezért fontos, hogy legyen társuk.

A Kosok energikusak és igazi vezető típusúak. Mernek kockázatot vállalni és tudják, hogy övék a felelősség. Éppen ezért, ha akadályba is ütköznek, mennek tovább, ami egyrészt jóféle makacsságuknak, másrészt kihívástudatuknak is köszönhető.

Az Oroszlánt az életöröm táplálja, uralkodó bolygója a Nap. Mindig fényes a kedve, határozott és tekintetét a céljain tartja. Általában barátságos és kedves, így az új lehetőségek is megtalálják.

A Nyilas bátor és született optimista. Tele van lelkesedéssel, mindenben keresi és meg is találja a jót. Utálja a rossz híreket, ha teheti nem is vesz azokról tudomást. A Nyilas nem ismer lehetetlent.

A Vízöntőnek két uralkodó bolygója is van: a Szaturnusz, és a mindig újat kereső Uránusz. A jegy szülöttei igyekeznek távol maradni a negatív dolgoktól, és ha mégis ilyesmibe ütköznek, minél előbb meg akarják oldani a problémát.

0 /eletmod/ezoteria/5-csillagjegy-akik-orok-optimistak/