3 csillagjegy, akik nem ismernek lehetetlent, ha karrierről van szó

Miért van az, hogy egyesek fényes karriert futnak be, mások pedig ugyanazon a területen képtelenek sikert elérni, hiába adnak bele mindent?

A karrierista csillagjegyek nemcsak imádnak haladni előre a ranglétrán, de jól is csinálják azt. Remek érzékekkel állítanak félre másokat, ügyesen kommunikálnak a vezetőséggel és a partnerekkel, némelyikük pedig csodákat művel, ha teret kap, hogy saját vállalkozását indítsa be.

Csillagjegyek
Forrás: Unsplash

Megoszlanak a vélemények, hogy fontosabb-e a karrier, mint a társas kapcsolataink, de vannak olyan személyiségek, akik beérik a munkában elért sikerekkel, sőt, ezek teszik igazán boldoggá őket. Mindent el is követnek, hogy fejlődjenek választott területükön, és nem ismernek lehetetlent, ha karrierépítésről van szó.

Nyilas

A jegy szülöttei képesek kilőni az akadályokat, legyen az mögöttük, mellettük vagy előttük. Ráadásul nagyon gyorsak és tettre készek. Ha feladatot kapnak, nem halogatják, nem hagyják az utolsó pillanatra, minél előbb belevetik magukat, hogy amint kész van, tetszeleghessenek vele. Nagyon komolyan veszik a feljebbjutást és utálják azokat, akik hátráltatják őket. A munkahelyen ha gyenge láncszemre akadnak, aki miatt nem tudnak érvényesülni, vagy aki hátráltatja a csapatot, azt félreállítják.

Bika

A legszilárdabb és legkitartóbb föld jegy, aki olykor kimondottan önfejű és csökönyös. De ez nem hátrány a munkájában, mert kitart amellett, amit véghez akar vinni. Elveit mindenek felett érvényesíti, és karrierjének sarokköveit is ezek szerint rakja le. Aki partnerre talál benne az jól jár, mert garantáltan sikerre viszi, amit elhatározott. Nem manipulatív fajta, odaáll az elé, akivel problémája van, és erejével rendszerint el is bizonytalanítja ellenfelét. Mer és szeret véleményt ütköztetni, és elmegy a végsőkig, hogy eredményeket tegyen le az asztalra.

Skorpió

Remekül terveznek, szerveznek és valósítanak meg dolgokat. Nagy önállóság jellemzi a zodiákus szülötteit, így sosem várják meg, hogy másoktól kapjanak segítséget. Ha valamit elhatároztak, akkor annak azonnal nekifognak, nem bírják a lassúságot és a tétlenséget. Minden kihívást örömmel vesznek, szeretnek fejlődni, tanulni és megmutatni, hogy mire képesek. Bármilyen területen dolgozzanak is, előbb-utóbb ki fognak emelkedni a többiek közül.

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

100 km/h-t meghaladó széllökésekre készülhetünk