Barion Pixel Festékkel a boldog kapcsolatért: Új Tiktok trend terjed, te is belevághatsz a pároddal – Videóval – Coloré

Festékkel a boldog kapcsolatért: Új Tiktok trend terjed, te is belevághatsz a pároddal – Videóval

2024. 03. 31.

Nem mindenki az, aminek látszik. Legalábbis a festmények szerint. Amúgy is, élethű festményt készíteni azt jelenti, hogy valaki istenadta tehetséggel bír. De nem ezek a párok. Ennek a Tiktok trendnek nem is ez a lényege, csupán a szórakozás.

A közösségi oldalakat is ki lehet használni az előnyös oldaluknál fogva. Egy új Tiktok szokás kezd terjedni, amit párkapcsolati tréning gyanánt, a társas kapcsolatok alakítására is fel lehet használni.

Fesd le, mutasd meg és nevess! – Tiktok trend

Ezt teszik azok a párok, akik akár többedmagukkal társulva festegetnek. De nem ám csak úgy! A párok egymással szemben ülnek és a feladat egymás arcképének megalkotása.

Meglepő, de olyan rejtett tehetségek is akadhatnak, amire nem is gondol az ember. Akkor sem, ha már azt hiszi, hogy igazán ismeri a társát.

@charliburnett1

POV your partner can actually paint.. 😭😭 #datenightideas

♬ Funny – Gold-Tiger

Vannak, akik ezt az alkotótevékenységet barátaik társaságában szeretnék megélni. A kikapcsolódást és az élményt fokozhatják a finom ételek és italok

@priscillaorta0

Tried the painting your partner challenge! This killed me —yes I finally went to pee.😂🤣#fyp #paintyourspouse #coupleschallenge #datenight #paintnight

♬ Sneaky Friends – Eitan Epstein Music

Próbáljátok ki ti is! Mi veszteni valótok van? Szinte biztos, hogy semmi. Csak nyerhettek vele jóízű nevetést.

Mindez nem olyan nagy újdonság, mert a Tiktok trend előtt már alkalmazták az élményfestésnek ezt a módját és természetesen párban is lehetséges.

Nyitókép forrása: Pexels