Barion Pixel Nehéz nyáron nőnek lenni – Vicces illusztrációk mutatják be, miért – Coloré

Nehéz nyáron nőnek lenni – Vicces illusztrációk mutatják be, miért

2021. 06. 21.

Minden nőnek meggyűlik a baja ezzel a forró időjárással.

Napok óta tombol a nyár, megérkezett az évszak, amit sokan egész évben várnak, elindult a strandszezon, és egyre több lebarnult láb villan ki az apró ruhák alól. Igen ám, de a nyár nem csak móka és kacagás, pláne, ha az embernek hosszú a haja, melltartót kell viselnie, vagy épp összeérnek a combjai, na, és a szúnyogokról még szó sem esett.

Egy mókás kedvű illusztrátor lerajzolta, miktől szenvednek a nők az év legmelegebb szakában a leginkább.

Izzadás teljesen random testtájakon

Nincs is annál kellemetlenebb érzés, mikor az ember mell alatti izzadtságfoltokkal száll le a buszról, vagy mire beesik az irodába, a hátára verejtékezett egy Magyarország térkép alakot. Extrán kínos, mikor látod, hogy a kollégák folyamatosan nézik is.

Nyár Nők2
Kép forrása: BoredPanda

A napi borotválás

Szőrtelenítetted a lábadat? Semmi gond, 15 perc múlva kezdheted elölről. Na, jó, ha nem is 15 perc múlva, de 2 nappal később tutira, hiszen ki ne akarná tükörsima lábakkal viselni a miniszoknyákat? Ha pedig épp nem volt rá idő, akkor farmert húzol, de abba pedig belesülsz.

Nyár Nők3
Kép forrása: BoredPanda

Az a bizonyos új szandál

Szereztél egy csinos nyitott cipőt, pántos szandált vagy nyári magassarkút? Akkor már kezdhetsz is felkészülni, hogy szanaszét fogja törni a lábadat, és a következő hetekben ragtapasszal fogsz járkálni.

Nyár Nők 4
Kép forrása: BoredPanda

Mindenki ismeri: comb dörzsölődés

Ha vékony, ha vastagabb a combod, valószínűleg találkoztál már az iszonyú kellemetlen combdörzsölődéssel, ami akkor következik be, ha rövidgatya vagy szoknya van rajtad. Mindegy, mit csinálsz, ez a nyári jelenség veled lesz, maximum a dörzsölődés ellen dezodort tudsz bevetni, esetleg a szoknya alá egy mini biciklisnadrágot.

Nyár Nők 5
Kép forrása: BoredPanda

Elfolyó sminkek mindenhol

Mázli, ha alapból alig fested magad, de ha szeretsz kisminkelt szemekkel vagy épp alapozóval az arcodon dolgozni, bulizni vagy egy esti koktélozásra menni, akkor a legnagyobb ellenséged ez az időjárás, ugyanis másodpercek alatt tudod az egészet leiizadni magadról, és úgy kinézni a hőségben, mint egy bohóc.

Nyár Nők
Kép forrása: BoredPanda

Borítókép forrása: BoredPanda