Barion Pixel Ezzel érkezik a hidegfront – Coloré

Ezzel érkezik a hidegfront

2022. 09. 07.

Itt a szeptember, és ezennel kezdetét vette az ősz is. Az utóbbi napokban ugyan szép időben volt részünk, a hidegfront már elkezdte éreztetni hatását. Lássuk, mi várható a hét további részében!

Csütörtök: Egy markáns hidegfront halad át felettünk, miáltal megnövekszik a felhőzet, és országszerte készülhetünk záporokra és zivatarokra egyaránt. Az esőt viharos erejű déli szél is kíséri, így helyenként csupán 24 fokra számíthatunk, ám az ország egyes területein akár 31 fok is lehet.

Péntek: Változósan felhős égre ébredhetünk, de csapadék az esti óráig nem lesz jellemző. Éjszaka 14-19 fok várható, nappal pedig 24-27 fokra készülhetünk.

A hidegfronttal eső és szél is érkezik
A hidegfronttal eső és szél is érkezik / Kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Hétvégén lecsap a hidegfront

Szombat: A Süssfelnap időjárás előrejelző oldal jóslata szerint nem lesz kirándulóidőnk hétvégén. Több helyen felhős lesz az ég, és esőre is készülhetünk. Az erős szél kísérte napon reggel 13-18 fokra ébredhetünk, és nappal is csak legfeljebb 25 fokig mehet fel a hőmérséklet.

Vasárnap: A hét utolsó napján is esős időre van kilátás, aminek a szél is társa lesz. Hajnalban akár 9 fok is lehet, ám nappal mindennek ellenére 26 fokot is mérhetünk.