Barion Pixel A randiguru segít: így lesz sikeres a társkeresés – Coloré

A randiguru segít: így lesz sikeres a társkeresés

2021. 01. 28.

A német randiguru szolgáltatásai közé tartozik, hogy ügyfelei nevében levelezik, akár egy modern Cyrano de Bergerac

Németországban egyre népszerűbb a randiguru-szolgáltatás, amelyet nem csak nők, de férfiak is rendszeresen igénybe vesznek. A német Randiguru, Marcus Dobler rántja most le a leplet az online társkeresők titkairól és arról, hogyan lehet ma ezeken a felületeken párt találni.

Főleg ötvenes nők keresik

Marcust elsősorban olyan ügyfelek keresik meg, akiknek régóta nem volt igazi párkapcsolata és bátortalanok még ahhoz is, hogy online beszélgetést kezdeményezzenek, vagy egyszerűen csak nem tudják, hogyan igazodjanak el a társkeresők útvesztőiben. „Korábban csak férfi ügyfeleim voltak, akik nem tudták, hogyan kezdeményezzenek a nőknél, az utóbbi egy évben azonban egyre több női ügyfelem lett” – mesélte tapasztalatait Martin. – „Általában az ötvenes nők keresik meg az ügynökségemet, hogy igénybe vegyék a szolgáltatásainkat. Segítünk nekik eligazodni az online társkeresés világában, kiválasztjuk a számukra megfelelő platformot, megcsináljuk a profiljukat és ha szükséges, csetelünk is a nevükben.”

Két-három üzenetváltás után átadja a helyét

Marcustól sok ügyfele kéri, hogy vegye fel helyettük a kapcsolatot a kiválasztott személyekkel. „Ilyenlor megpróbálok a lehető leghamarabb visszavonulni és általában két-három üzenetváltás után átadom a helyem.

randiguru
Forrás: Pixabay

3 tuti tipp a randigurutól

A netes társkeresésnél a fotó az első benyomás, ezért ez nagyon fontos. Hanyagoljuk az olyan szelfiket, amibe esetleg még az ujjunk is belelóg, ha van rá keretünk, készíttessünk magunkról néhány profi fotót, de legalábbis kérjünk meg egy ismerőst, aki viszonylag jól tud fotózni, hogy lőjön rólunk néhány képet. A feltölteni kívánt fotót feltétlenül mutassuk meg olyan ismerősünknek, akinek adunk a véleményére, hiszen magunkat sokszor teljesen máshogy látjuk, mint egy kívülálló.

Ha valaki megtetszik nekünk az adatlapja alapján, nőként se féljünk kezdeményezni. Nyugodtan írjunk rá a kiszemeltre, a férfiak általában szeretik tudni, ha felkeltették egy nő érdeklődését. Indítsunk olyan témával, amit az illető adatlapján olvastunk vagy kezdjük azzal, hogy az adott alkalmazás szerint összeillünk, mi lenne, ha jobban megismernénk egymást?

Kérdezzünk minél többet! Próbáljunk olyan dolgot kérdezni, ami az illető adatlapján szerepel a munkájával vagy az érdeklődési körével kapcsolatban.

Borítókép forrása: Pixabay