Barion Pixel Margot Robbie tökéletes bőrének titkára végre fény derült – Már több ezren csinálják utána – Coloré

Margot Robbie tökéletes bőrének titkára végre fény derült – Már több ezren csinálják utána

2023. 07. 23.

Dübörög a mozikban a Barbie-láz és nemcsak az épített díszletek látványa lenyűgöző a filmben, hanem Margot Robbie megjelenése is.

Margot Robbie és Barbie társai, sőt a Kenek bőre sem véletlenül volt olyan makulátlan a filmben. Köztudott, hogy a hollywoodi sztárok személyi edzőkkel és táplálkozási szakértőkkel dolgoznak filmforgatás közben. Ami kevésbé ismert, az az, hogy bőregészségügyi szakértőket is kérhetnek, hogy segítsenek a színészeknek elérni a legjobb bőr állapotot a szerepekhez. És ez természetesen mindenki számára fontos, aki egy élő Barbie babát játszik.

Margot Robbie
Forrás: Axelle/Getty Images

Jasmina Vico londoni bőr-specialista együttműködve a film sminkesével, Ivana Primorac-kal alkotta meg a Barbie karakterek eljátszó színészek napi bőrápolási rutinját. A profi tanácsadó Margot Robbie-tól kezdve America Ferrerán és Emma Mackey-in át Hari Nefig testre szabott bőr- és wellness kezelésekkel kényeztette a Barbie-kat a forgatás során hetente egy-két alkalommal.

Margot Robbie-nál – aki hihetetlen fegyelmezetten tartotta be a szabályokat – Vico a Glow Laser-t alkalmazta, LED fény-terápiát, a nyirokmasszázst, a hideglézeres bőrkezelést, nyomáspontos masszázst és ún. bél x bőr protokoll-t, ami a táplálkozásra terjed ki.

Margot probiotikumokat és egyéb természetes gyulladáscsökkentő kiegészítőket szedett. Erjesztett ételeket is evett, például savanyú káposztát, kimchit és kefirt, mindenféle keserű ételt és bogyókat. Mindez a gyógyulás elősegítésével és a test stresszének csökkentésével kapcsolatos. Ezért ittak mindannyian a szereplők, Robbie-t is beleértve bio máriatövis teát. Segíti a máj megújulását, a méregtelenítést, így a bőr fényesebb és üdébb lesz.

Margot Robbie
Forrás: Wiktor Szymanowicz/Getty Images

A szakember figyelmeztet mindenkit, hogy a bőr ápolása valójában belülről kifelé kezdődik és történik, nem elég drága kencéket vagy kezeléseket kipróbálni.

Forrás: Harper’s Bazaar
Borítókép forrása: Northfoto