Barion Pixel Margot Robbie karamell színű manikűrjét akarja mindenki, álomszép volt a vörös szőnyegen – Coloré

Margot Robbie karamell színű manikűrjét akarja mindenki, álomszép volt a vörös szőnyegen

2024. 03. 15.

2023 kétség kívül Margot Robbie éve volt. Bár Oscar-díjat nem kapott, sikert sikerre halmoz, hihetetlen pénzösszegekkel gyarapította a számláját, és a legszebb színésznők egyikévé nőtte ki magát.

Az idei Oscar-gálára akárcsak más hírességek, Margot Robbie is egy gyönyörű ruhában tette tiszteletét. A sokak által emlegetett R.I.P. Barbie darabban, ami egyébként egy Versace ruhaköltemény volt, maga volt a megtestesült tökély. Ám a nagy szépség rajongók más csodás dolgot is észre vettek a színésznőn. Margot a legnevesebb filmes eseményre most is a letisztultság mellett döntött, ami stílusa mellett a sminkjére és persze a manikűrjére is igaz volt.

Margot Robbie
Forrás: Lexie Moreland/Getty Images

Margot Robbie szereti a finom, elegáns körmöket, amelyhez most is ragaszkodott. A legtöbben most is a védjegyévé vált babarózsaszín színre fogadtak volna, ám a fekete ruhakölteményhez inkább egy bámulatos karamell árnyalatot választott a vörös szőnyegre. A szépségszakértők szerint érdekes, ám annál különlegesebb hatása volt, hiszen fehér porcelánbőréhez és fekete ruhájához adott némi melegséget.

Margot Robbie
Forrás: Aliah Anderson/Getty Images

A karamell szín a 2024-es év egyik nagy kedvence lesz, méghozzá visszafogott, finom, édesen melengető hatása miatt, amely nemcsak egy elegáns viseletet, de egy sportos vagy hétköznapi stílust is képes feldobni.

Ez a körömszín tökéletes egyensúlyt teremt a meztelen és a barna árnyalat között, így tavasszal és nyáron is szuperül viselhető. Nagyszerűen kiegészítette Robbie öltözékét, és olyan exkluzívvá tette a körmeit, mint eddig soha semmi. Margot Robbie körmeit egyébként a Chanel manikűröse, Betina Goldstein készítette el, aki a szépséges manikűr minden részletét megosztotta Instagram-oldalán. Goldstein a mandula körömforma mellett döntött, és a Chanel Légende árnyalatú körömlakkját használta. Véleménye szerint ez a szín fogja uralni a 2024-es tavaszi-nyári szezont.

Forrás: Whowhatwear
Borítókép forrása: Gilbert Flores/Getty Images