Barion Pixel A 43 éves Kourtney Kardashian új táplálékkiegészítői között szerelmi bájital is van – Coloré

A 43 éves Kourtney Kardashian új táplálékkiegészítői között szerelmi bájital is van

2022. 10. 30.

A reality sztár, Kourtney Kardashian nemrég dobta piacra a Lemme termékcsaládot, amivel a nők egészségesebbek és kiegyensúlyozottabbak lehetnek.

Selyemhálóingben, szerelmét, Travis Barkert ölelve jelentette be Fall in Love nevű új termékét Kourtney Kardashian. Természetesen fotók formájában, a közösségi médiában történt a nagy leleplezés. A képeken nagy intimitásban forr össze az üzletasszony és a Blink 182 tetőtől talpig tetovált zenésze, megmutatva, hogy a kettejük közti izzás bizony bárkinek megadathat – persze van, akinek csak a Lemme bájitalával.

„Új Fall In Love organikus virágelixírünket nyolc, a világ minden tájáról származó, szeretetet fokozó növényi hatóanyagokból készítjük, hogy megnyíljon a szíved és szabadjára engedd a szeretetteljes szellemedet. Vegyünk be egy-két cseppet szájon át, hogy érezzük a szeretetet!” – mondta Kourtney Kardashian, ki állítólag maga is rengeteg kutatást végzett, hogy márkája prémium minőségű és valóban hatásos legyen.

A Fall in Love-ban egyébként olyan növények anyagait találhatjuk meg, mint a damiana levél, a hársfalevél és virág, a galagonya, a damaszkuszi rózsavirág, a provence-i rózsa, a hangalevél, a japán lonc és a gyömbérgyökér.

Kourtney Kardashian
Forrás: Northfoto

A szerelmi bájital egyelőre limitált kiadású, tehát, aki szeretne biztosan részese lenni a gyógynövényes varázslatnak, az mihamarabb rendeljen a Lemme termékcsalád oldalán.

A táplálékkiegészítő család csak néhány hete robbant be, de máris óriási népszerűségnek örvend, kimondott top termékük a Lemme Matcha gumicukor, ami energizáló, szerves matcha porból, B12-vitaminból és antioxidáns Q10 konezimből áll, hogy felpörgesse a napunkat.

Kourtney Kardashian márkája
Forrás: Northfoto

Kourtney Kardashian ugyan sokak szerint a legszürkébb nővér a Kardashian lányok között, mégis neki van egyedül egyetemi diplomája, illetve testvéreivel ellentétben ő az egészséges testkép nagy hirdetője is.

Forrás: allure.com
Borítókép forrása: Northfoto